Förlust

Matchen gick inte så bra. Vi förlorade men jag minns inte ens vad resultatet blev. Måste ha varit väldigt inne i matchen men men förlust som förlust... Det är alltid lika tråkigt att förlora men det är bara att ta nya tag och sikta framåt. Nu har jag precis duschat och gjort mig lite slarvigt klar och är påväg ut med Linda. Vi hade tänkt gå ut och gå en sväng bara för att det är så härligt ikväll. Låter inte det härligt? Därefter blir det nog att sova skulle jag tro. Är lite trött så att det ska bli härligt att inte lägga sig så sent ikväll. Puss ♥

My so called life

Nu blir det att göra sig klar på en liten stund för fotbolls match. Vi möter queens eller vad de nu heter nu för tiden. Blir att krossa och vinna nu då ;). Nog om det nu. Idag har det verkligen varit underbart väder. Varmt och rätt soligt. Kan det bli bättre? Vad har ni gjort idag? För mig blev det ingen stan. När det blev så fint väder orkade jag inte fara dit. Får bli en annan dag. Jag har istället legat på studsmattan och njutit av det underbara vädret, ätit jordgubbar och även hoppat lite studsmatta. Jättehärligt var det! Vi hörs senare! puss

30 juni

Hallå där! Härligt väder är vad det är ute. Funderar på att fara en snabbis på stan i alla fall och sedan kanske sola lite om jag hinner. Vid sju ikväll har jag match och sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Nej nu ska jag göra annat än att sitta vid datorn. Bjuder på en fin bild på Malin. Pusshej

Big smile


Call me your favorite

Kvällen har spenderats med Johanna och Malin. Mestadels av kvällen var vi vid älven, spelade musik i högtalare till mobilen och bara hade det trevligt och pratade på. En mysig kväll men vännerna helt enkelt. Johanna har ju varit borta ett tag på bla peace and love. Avundsjuk? Nej då, det ville man ju verkligen inte fara på! Haha skämt och sido hoppas att du haft det bra där eller det vet jag att du har haft =). Nu blir det att städa upp lite mpå rummet och sedan blir det nog att sova eller kanske hinner lägga upp någon bild från idag då jag var med Malin innan. Lovar ingenting men ni lär ju få se bilder senare om inte annat.  Hoppas ni har haft en härlig kväll! Puss

Summertime


Vännen :*

Mer bilder får ni se senare. Nu blir det att göra sig klar.

Dag med Malin

Det är ju så fint väder så att det blir mindre bloggning men jag antar/hoppas att ni inte heller sitter inne vid datorn hela dagen och degar utan att ni njuter av det fina vädret. Idag hämtade jag upp malin vid halv 2 någon gång därefter for vi på stan där jag hittade två klänningar. Får se om jag ska ha kvar båda eller hur det blir. Kan iaf lägga upp bilder på dessa senare. Därefter for vi till ursviken, fråga mig inte varför. Vi satt där vid kanot udden och bara hade det härligt och solade litegran tills att det blev bråttom och vi var tvungna att bege oss hemåt för fotbollsträningen som jag just kom hem från. Vi tog lite bilder så ni kanske får se dem senare ska försöka ladda in dem i datorn på en liten stund. Puss & Kram

It´s all I can think about

Så fort jag vaknade vilket var där vid tio så satte jag mig framför tvn och såg på camp rock. Moget *haha*, Jag vet! Idag blir det nog att hitta på något med Malin och Johanna (?) som har kommit hem nu och som vi hade tänkt fråga om hon vill med =D. Vi har ju saknat dig vännen =) Är det någon mer som vill med är det ju bara att höra av sig till oss, då blir vi glada :D Ju fler desto roligare.  Vi vet inte än vad vi ska göra än men vi kommer på något roligt. Ni får h en bra dag allihopa! Pusshej!


Bjussar på en liten bild på johanna.


Jag gillar den ;P

Just let me love you

Hallå där! Börjar vara lite småtrött nu faktiskt och jag har tänkt vakna i rimlig tid imorgon. Hade tänkt försöka ta mig in till stan och se om jag hittar igen en klänning jag tidigare spanat in när jag var på stan. Några andra planer har jag inte för dagen så jag får väl se vad jag hittar på för något roligt eller jo jag har träning men den räcker ju inte så länge. Ni kan väl höra av er om ni får för er att hitta på något roligt =) Kvällen har i alla fall spenderats med älskling. Mys =) Vi såg lite på anime eller vad det nu heter osv. Anime var lite små bra faktiskt och jag som alltid varit så negg till det. Men jag gillare =). Nu socialar jag lite på msn och lyssnar på musik men snart blir det att dra sig mot sänger. Ska bara be att älsk skickar över en låt och en länk innan. Hoppas ni har haft en toppen kväll! Sov gott puss vi hörs imorgon!


Älskling

Svar på kommentar

nej det är ingen hyllning.... de har alltid gjort sådär! de gör det iastället för att maschera, då gör de danser som de övar in sedan får allmänheten se på dem.

Jag vet inte. Läste bara någonstans på internet att det var så. Men om du säger att det inte är någon hyllning så är det säkert så =)

hihi


Jag vill se den filmen =] De brukar ju som vara lite småroliga och jag har ju som sett ettan och tvån.

Hyllning

Fångarna på Phillipinerna tror jag att det var gör en hyllning till Michael Jacksson. De hade hyrt in en korrograf och sedan bjöd de in allmänheten och media och gjorde sin uppvisning.

klicka här för att se =)




sms

Kollade just på lite bloggar och såg den här bilden med dethär smset på en blogg och plötsligt plingar min mobil till och jag får ett likadant sms. Lite småkomiskt faktiskt att jag fick det samtidigt som jag kollade på smset på bilden på en annan blogg. Sen så gillade jag inte smset men det är en annan femma. Vem är det som hittar på och skriver sånna sms egentligen.. Taskigt är vad det är egentligen. Spelar ju ingen roll vem det skrivs om lika dåligt ändå. Han hade endel bra låtar finns inget annat att säga. Han var bra! Har inte orkat skriva något inlägg om Michael Jacksson eftersom att alla nog redan visste om att han dött och så och man kan läsa inlägg om honom på i princip alla bloggar. Man kan tycka illa om folk men man skriver inte sms som dessa ändå. Det är dålig stil att ens komma på att skriva dem. Man får ha sin åsikt men man behöver ju inte skriva och skicka runt sms där man driver med någon annan levande som död. Ingen är värd detta! Inte ens din största och värsta fiende. Har ni fått det här smset eller liknande? Vad tycker ni? Ska man få skriva och överhuvudtaget skicka såna här sms? Berätta!
 Rest in peace Michael!


Klicka på länken nedan för att komma till bloggen där jag hittade bilden med smset...
Här!
Ni kan ju klicka HÄR  om ni vill veta mer om hur han dog osv...



You took my heart away

Emil Sandqvist ©

Glass!

Åkte och träffade Erik, Isak, Emil och Emil i bergsbyn och åt glass där sedan åkte vi vidare till Manhemskajen. Trevligt, Trevligt. Nu är jag hemma i alla fall och får se vad jag hittar på för något. Hoppas ni har haft en bra dag! Bilder kommer på en liten stund som Emil tagit (:

Fin låt


Only hope

Ska bara göra mig lite snabbt klar sedan blir det att klippa gräset och därefter får jag se vad jag hittar på. Rätt fint väder är det ju idag med även fast det är svalare än igår. Ha en bra dag!


Ikväll



Bild 1 - Emma hade ruffsat till mitt hår liteee *hehe*
Bild 2 - Linnea och Sara står där bak och försöker ta kort
Bild 3 - Emma, Jag, Malin & Nina
Bild 4 - Emma & Jag
Bild 5 - Malin, Nina, Sarah, Jag, Emma, Emma & Linnea
Bild 6 - Emma, Jag, Nina, Linnea, Malin, Emma & Sarah bakom kameran
Bild 7 - Jag Försöker gömma mig lite *hehe* (:

Boviken

Här kommer lite boviken bilder.... Och ska försöka lägga in lite bilder från ikväll snart =)

Kväll med flickorna

Kvällen spenderades med lite brudar. Var tänkt att vi skulle möta dem vid manhemskajen men de hade dragit vidare till max så där satt vi och snackade en stund. Sedan åkte vi vidare till en lekpark där vi lekte? Moget? Nja... Efter ett tag började vi lessna lite och alla mygg kom och bet oss vilket var väldigt irriterande så att vi traskade hem till Emma där vi var resten av kvällen. Rolig kväll blev det i alla fall! Flickorna som var med var Linnea, Malin, Emma, Emma, Nina, Sarah och jag *haha*. Kan ladda upp lite bilder på en liten stund om jag nu hinner innan internet klipps (har någon tidsgräns eller nåt sånt, värt? Naj...) Pusshej!

Piteå

Har varit i Piteå idag och kollat på när min lillebror var med i Piteå summergames. Man har så himla roligt där! Men jag måste nog ändå säga att Gothia var ännu roligare än Summer games. Men det är ju inte bara cupen som gör det roligt det roligaste är ju om har ett superbra lag vilket jag hade. Sammanhållningen i mitt lag var grymt bra och vi hade så roligt. Aja hur som helst kollade lite på en match sedan gick jag på stan ett tag men det var vldigt jobbigt kan jag ju passa på att säga. Under dagen har det varit ca 33 grader ute. Helt sjukt varmt är det ju! Nu är det väl omkring 30 grader. Köpte bara ett par jeansleggins. Likadana som jag rev sönder när jag skulle visa hur vig jag var för ett tag sedan. Men det var ju inte hela världen ;P.  Nej nu vill jag inte sitta inne längre. Ska ut och njuta av det underbara vädret. Pusshej!

Foto á la Emils kamera

Här kommer lite foton som är tagna med Emils kamera där han till större delen är den duktiga fotografen* hehe* =)

Emil Sandqvist©




Bild 1 - Erik, Simon, Emma, Jag & Emil
Bild 2 - Jag *haha*
Bild 3 - Älsklings Erik
Bild 4 - Abckarin ni vet ;P
Bild 5 - Sara & Karin
Bild 6 - Isak, Emil, Emil
Bild 7 - Emil

Int så cool

Självklart ska Alle också få vara med ;)


Int så cool

Kör på ett bildinlägg med några bilder... Enjoy!









Summer love

Kvällen började med att vi for till boviken där vi tänkte spela volleyboll men det blev det inge av eftersom att några andra hade nätet ungefär heeeela kvällen (eller i alla fall så länge vi var där) så vi stannade bara där ett litet tag. Ingen badade kan jag ju också tala om för er. Efter vi hade varit i boviken ett tag drog vi till issas place. Mycket trevligt! Vissa försökte spela kubb och andra fotade och socialade. Kul blev det i alla fall. Jag orkade inte ta några kort idag men kanske kan sno några från någon annan senare så att ni får se. Nej men nu ska jag nog börja göra mig klar och sånt. Ha det bäst!

Stranden

Hur kan detta gå till? 30 grader idag igen! Det verkar bli toppen väder tills på Onsdag. Helt sjukt! Det är ju nästan lika varmt som i utlandet. Men jag tackar och bugar. Idag blev det boviken med ett härligt gäng där vi solade och badade. Jag lyckades bränna mig lite, mest på ryggen men det är sånt man får ta. Använde faktiskt solskyddskräm men det funkade visst inge vidare. Härligt var det och rätt varmt i vattnet för den delen också. Efter stranden gick jag och Katta på stan. Hittade ingenting och jag som tänkte hitta en ny bikini men det blev inge av. Blev så fult om jag ska byta bikini nu när jag fått bikinilinjer *hehe*. Men det var skoj i alla fall! Ikväll blir det nog grillning och volleyboll men en massa härliga människor. Tror nog att jag plockar med mig kameran och så. Nej nu ska jag bara göra mig lite klar och sedan ska jag fara till Boviken. De andra lär nog redan vara där snart eftersom jag sa att jag kommer lite senare då jag inte alls var klar. Hoppas ni får en fin kväll! Puss

Falling to the ground

Kvällen började med att jag for till älsk och så var vi där ett tag. Sedan for vi till Emil G där Sanna, Issa och Sofia var. Där såg vi på lite tv och hade allmänt trevligt. Ska snart gå och lägga mig för imorgon blir nog bad med en massa och innan dess måste jag klippa gräsmattan men det ska nog gå vägen tro jag. Hoppas ni har haft en trevlig kväll! puss


Kan bjussa på en liten bild..ljuset blev lite konstigt.. men skit samma =D

Boviken

Idag hade jag tänkt vakan nio och gå ut och lägga mig i solen *hehe* men det blev det inge av. Vaknade väl där vid kvart över 10 eller något sånt och då gick jag däremot ut en stund i solen. Sedan gjorde jag mig klar och sedan for jag till Boviken där Sanna, Sofia, Issa och Emma var och senare kom även Katta, Victor, Simon och lite fler *haha*. Vi badade och solade och jag lyckades bränna mig på ryggen men men så kan det gå. Lite färg har jag i alla fall fått idag så. Det var inte så farligt kallt i havet trotsallt.Nu har jag hunnit med att bada i en sjö, i havet och i älven. Jätte härligt var det! Efter boviken for jag hem bytte om och så bar det av på träning. Hur varmt som helst ju. Det har varit uppemot 30 grader i skuggan och så träning på det. Känner ni hur peppad man är då ;)? Men vi överlevde i alla fall träningen. Då for jag hem till mormor och morfar och fick plättar och jordgubbar. Mums! Nej nu vill jag inte sitta inne längre. Nu vill jag nog ut igen. Puss! Ha en bra kväll!


Bilderna tagna från Sannas blogg.

Here in your arms

Härligt att vara vid älven igårkväll. Jag och malin BADADE! Ja ni såg rätt, vi badade och det var iskallt men vi dog inte så fler dopp i älven ska det nog bli av i sommar. Sedan satte vi oss på andra sidan älven och skulle sola men solen gick ner så vi satt bara kvar där och snackade och lite senare kom även Sanna, Issa, Emma, Isak, Erik och Emil dit. Men jag och Malin satt och frös så vi for hem ganska snabbt ändå efter det så att. Johanna den lilla svikaren kom aldrig *hehe*. Nej nu ska vi vara snälla här ;). Johanna var tvungen att packa hon åker ju på semester idag och hon ska på peace and love. Skojigt värre. Du får ha det bäst Joh och deppa inte över att the kooks inte kommer nu även om det suuuger =D! Ewelina som är på Mallis får också se till att ha det bäst där och bli riktigt brun och så! =D

Bilder från Falkan under dagen + från när vi var vid älven


Falkträsket

Malin pressar i solen och försöker bli brun

Falkträsket

Älven

Malin vid skellefteå älven. (Innan vi badat)

Efter att i har badat. Solen går ner och vi som tänkte sola lite.... Frusen var man kan jag lova!


Johanna, du ska bada!

Nu sticker jag och malin iväg till älven och vi täker bada *haha*. Johanna ska vi tjata på dig tills du följer med och badar med oss och sedan får vi se vad som händer helt enkelt. Härligt väder ju! PUSS

Härlig låt!


Falkträsket

Underbart väder är det verkligen idag. Man kan inte säga annat. Dagen spenderades i Falkträsket med Malin, Katta, Emma,  Erik, Philip, Simon, Emil, Victor och sedan kom även Johanna dit. Badade inte så mycket men sola det gjorde jag allt. Välbehövligt kan jag lova! Känner mig lite vit så nu får jag ta och pressa lite i solen resten av alla soliga dagar. Orkar nog inte skriva något mer nu när det är så fint väder ute. Peace out!

bada!

Idag blir det nog att bada i falkan men Malin, Emma och katta.Blir andra doppet för i år så det blir nog perfekt. Ska möta katta vid 12 på maxi och sedan åker vi och hämtar upp Malin och Emma. Jag tror jag vill ha med mig en smothie nedan hehe. De är så goda! Sedan hade jag också tänkt ringa och väcka älsk *hihi*. Nu måste jag skynda mig att göra mig klar och bädda sängen innan jag ska fara. Ni får ha en bra dag allihopa! Puss


Så god!!!!

Kvällen

Hade match. Vi vann med 1-0 mot myckle. Bra spelat tjejer!  Direkt efter for jag hem duschade och gjorde mig lite snabbt klar och det tog inte lång tid kan jag lova! Hade fått sms av emilia om att de var vid älven och de skulle bada så jag tog på mig bikinin och for ner där en massa folk var. Men när jag kände på vattnet och hur kallt det var så ångrade jag mig och ville inte bada längre men imorgon blir bad hela daan om allt blir som planerat :D. Nej nu ska jag gå och göra annat. Pusshej!




Idag

Idag vaknade jag där vid 10. Sprang runt och fixade lite saker i huset och fixade lite med en massa bilder. Sedan gjorde jag mig lite snabbt klar och for till Falkträsket med Malin. Där var vi till exakt klockan 4 och sedan skjutsade jag hem henne och for till mormor och morfar och åt middag. Nu ska jag göra mig lite klar och sedan blir det att fara iväg på fotbollsmatch tror det är mot myckle. Ska nog gå bra tro ja! Under dagen har det verkligen varit blandat väder. När vi var i falkträsket började det att ösa ner regn så vi tog skydd *haha*. Vi fick inte mycket sol och därmed ingen färg idag men vad gör det om hundra år?  Imorgon hoppas vi på bättre väder för då vill jag bada *hehe*. Föresten idag tog jag och Malin vårat första dopp för i år. Men det var iskallt i vattnet kan jag lova. Nej nu måste jag snabba mig lite. Puss!


Bjuder på en bild på Malin. Visst är hon söt? (:

Linnea tog ett fin kort igår på hennes kakor. Söt! (:

Enjoy!

Här kommer lite bilder från igår.

Här fick ni i alla fall lite bilder. Ni kanske får se lite fler någon annan gång. Puss

It´s raining men

Hallå där! Hade ju som tänkt fara och bada idag men så öser regnet ner. Det var ju lite synd men jag skulle tro att det bara är en skur så får hoppas att solen tittar fram snart. Det är 21 grader ute i skuggan nu så att det är ju ändå relativt varmt. Innan jag har gjort mig klar så har det säkert slutat att regna.Ska snart ladda upp bilderna här på bloggen. Puss!

Sov gott!


Ni får fler bilder från ikväll imorgon. Nu blir det att sova för jag vill orka upp imorgon och vara pigg. Ska ju bli sånt fint väder och det vill man ju inte sova bort. Har dessutom endel saker som jag måste fixa under dagen. Men visst är det fint vid skellefteå älven? Nu somnar jag snart vid datorn *hehe*. Nej men sov gott, puss puss vi hörs senare!

Tjejerna

Kvällen har spenderats med några underbara vänner. Det blev som en liten tjejkväll av det hela. Vi hade lite "picknick" eller vad man nu ska kalla det och så satt vi där och solade och njöt av vädret. Imorgon åker ewe bort men hon får ha det bäst där nere på Mallis. Sedan i slutet for vi till andra sidan av älven där det fanns en brygga. Vi körde lite tävlingar om vem som kunde ha i fötterna längst i det iskalla vattnet (det var verkligen riktigt kallt!). Jag tror inte att vi fick någon vinnare eftersom alla var så envisa. Vi beter oss ju verkligen moget alltså *haha*. Vi som hade tänkt att bada men vi backade ur *hehe*. Men imorgon blir nog bad någonstans med i alla fall Malin och typ Linnea (kanske) och säkert någon/några mer tro jag ;).  Kan bli i falkträsket eller nåt sånt ställe. Blir säkert toppen! Någon som vill följa med?  Hör av er! Nu ska jag nog ladda upp lite bilder i alla fall. Malin, Johanna, Linnea, Ewe & Emma ska försöka ladda upp bilderna ikväll eller imorgon så att ni vet. Annars har jag nog inte så mycket mer att säga ikväll. Pusshej!


Härlig låt!

Sommar!


Kom just hem från träningen. Har pratat lite med några vänner och vi funderar på att fara ner till älven ikväll och det kanske blir av att bada men det får vi allt se om. Vädret är ju i alla fall underbart ute nu så att även om det inte blir att fara ner till älven så ska jag nog sätta mig ute och sola. Just ja, jag har fått lite jordgubbar av mommo och moffa. Inte fel! Ska sätta mig ner och äta dem också. Får helt enkelt se vad som blir av att göra ikväll. Det skulle faktiskt vara rätt skönt att göra ingenting också. Aja nu ska jag gå och blåsa håret i alla fall. Pusshej!

hahahaha

jadu...vad ska man säga? Rätt rolig var hon ändå (:


Vart tog solen vägen?

Nej! Vad hände med det fina, soliga, varma vädret?!?! Nu öser regnet bara ner och jag som precis gjort mig klar... Det är så typiskt. Jag hade tänkt gå ut och sola men det blev inget av. Får hoppas att det slutar snart. Jag har ju träning vid 5 och då vill jag inte att det ska regna! Jag vill ha sol! Jag vill bli brun! Jag hade ju tänkt fara och bada också men det har jag ingen vidare lust med nu. Jag får ta och slå på tvn och se om det finns något roligt att se. Hoppas att det klarnar upp till ikväll i alla fall. Jag vill bara sitta där men bra musik i öronen, ett glas bubbelvatten och jordgubbar och bara göra ingenting annat än att sola. Resten av veckan blir fin right? =) Pusshej!


Bild från google.

Here in your arms


Minns när jag lyssnade på den här låten jätte mycket. Det var i alla fall under någon fotbolls cup för något år sedan. Blir som glad när man hör den här låten fortfarande. Blir som inte less den hur konstigt är inte det?

Goodmorning sunshine

Godag (eller vad man nu säger) *haha*. Det är varmt ute och jag har hört det ryktas om att det ska vara varmt hela veckan så det låter ju inte helt fel. Får väl se vad man hittar på i veckan då. Ni kan ju höra av er om ni vill hitta på något ;). Inatt har i alla fall Erik sovit här men han for hem för ett litet tag sedan. Mys.  igår såg vi bland annat på en jättebra film som gick på fyran, Hanibal. Så den rekommenderar jag att ni ska se om ni inte redan sett den. Ska gå ut och fixa lite trädgården, duscha och göra mig klar sedan så tror jag nog att jag ska lägga mig och sola eller nåt. Solen lyser ju. Kanske kan få lite färg idag =D. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men det får jag helt enkelt se. Blir säkert att hitta på något med vännerna eller nåt. Har föresten träning ikväll också. Aja får se vad sosm händer. Ni får ha en bra dag!

Hold your head up high

http://www.youtube.com/watch?v=l7kjGr6e3tY

Great!
m
Erik visade mig den här låten och den var faktiskt riktigt bra :)
Snart blir det nog att sova, Erik ska bara skicka lite
Många sms till Ewelina och Linnea och väcka dem. Smått roligt *haha*. ;D
Pusshej!

Next plane home

Har nu varit och sett på när min lillebror spelade en fotbollsmatch med 96:orna. De vann med 4-2 :) Duktiga var de iaf. Lillebror gjorde 2 mål *haha*. Det var lite småkallt att stå och se på men nu är jag i alla fall hemma igen. Har i princip  varit ute hela dagen wihoo. Jag blev just jättesugen på jordgubbar *hehe*. vi får se om jag orkar gå och köpa några ikväll. Nej nu ska jag nog gå. Vill inte sitta vid datorn nu *hehe*. Pussar

Skelleftefastivalen


För ett litet tag sedan köpte jag festivalbiljett tills på kvällen på fredagen. Ångrar lite att jag inte köpte tills på lördag också men det blir nog bra i alla fall. En massa vänner ska ju dit och då kan det ju inte blir tråkigt. Kan ju ta och skriva vilka artister som kommer också. Det brukar vara gratis att kolla på artisterna under lördag på dagen( eller det har då varit så tidigare år) så att jag ska nog dit och lyssna tror jag. Nog för att Skellefteå festivalen är ett tag bort men det ska bli grymt skoj. Hade helst velat se Lorentz M. Sakarias som uppträder på lördagkvällen för de är så grymt bra men får väl klara mig eller så får jag köpa biljett för lördagen också. Men det känns lite ovärt eftersom det känns som om jag vill lägga pengarna på annat också i sommar. Vill ni läsa mer om Festivalen kan ni klicka här.

På Fredagkväll:
Tomas Ledin
Sahara Hotnights
Salem
Erik Hassle
Bullet


Under dagen på lördag:
Johan Palm
Kevin borg


På Lördagkväll:
Ace of Base
Lena & Orup
Darin
Lorentz M. Sakarias
Kristian Anttila




Min söndag

Vaknade vid 8 i morse. Anledningen till det var att jag hade match på morgonen. Vi vann men 2-1 så det var ju toppen. Sedan for jag hem och duschade och så vidare. Sedan städade jag upp lite på rummet och därefter gick jag ut och hjälpte till lite i trädgården. Duktigt jag vet! Hoppas på lika mycket sol imorgon för då tänker jag sola *hehe*. Men de får gärna vara lite varmare... Nu sitter jag och lyssnar på lite musik på spotify men jag ska nog snart börja gå och göra något annat. Puss & Kram


Bjuder på en gammal bild...

Lördag

Jag och Malin bestämde oss för att hitta på något roligt ikväll så att vi ringde lite vänner och sa att vi skulle mötas på maxi vid 8. Perfekt! Sedan visste vi inte vad vi skulle göra riktigt ikväll. Några av oss var lite spelsugna medans andra ville se film så att vi bestämde oss för att se Saw. Hade faktiskt aldrig sett den men den var mer äcklig än hemsk om jag säger så men jag antar att jag borde se uppföljarna dvs 2:an, 3:an osv. Sedan for vi till en Lekpar i närheten av Katta. Där åkte vi snurrgunga, linbana och klättrade på alla möjliga saker. Vi är stora vi vet *hehe*. Efter ett tag började killarna välta lite saker som en lekparkståg osv. Då kom en av grannarna till lekparken ut och började att ta kort på dem. Fråga mig inte varför *haha*. Kanske för att de skulle ställa tillbaka sakerna som de stod förr vilket de också gjorde. Vi satt mest bara och skrattade och jag tror att Sofia filmade det hela. Värt att tillägga är ju att jag fått första stickan för i år. Inte kul inte men that´s life *haha*. Kvällen spenderades alltså med Malin, Katta, Isak, Emil G, Emil S, Philip, Erik, Simon och sedan kom också Sofia och Isabell och joinade oss. Blev en rolig lördagkväll ändå. Nu blir det nog att gå och göra sig klar eftersom jag kommer inte att kunna sova ut så länge. Har match på morgonen och samlingen är väl där vid halv tio så att det är ju inte så tidigt men jag vill vara utvillad. Hoppas ni har haft en trevlig kväll! Puss

Tokstållar


Jag saknar er!



Grillat

Mamma och pappa håller på lite med maten nu. Ser ut att bli riktigt gott. Det är Grillat med någon potatissallad och sallad till det. Säkert någon god dipp till också. Visst låter det gott? Älskar verkligen grillat. Det är en av mina favoritmaträtter helt klart. Grillat är verkligen somrigt och riktigt gott för den delen också! Ikväll tror jag det blir att vara med Erik.  Vad ska ni göra ikväll? Ska nog gå och hjälpa till med maten nu. Pusshej!


sunny days

Åh så härligt det är ute. Har legat ute och solat en stund i solen. Kom ganska nyss in. Men vad kan bli bättre än en att ligga på studsmattan med....


....Hallon + En massa bra musik och....

en massa sol?


Detta gör en glad Frida :D

090620

Fin väder är det idag.wihoo äntligen. Hoppas på värme nu då. Ska snart gå och kolla hur varmt det är. Hade tänkt att fara ut och springa nu. Duktigt *hehe*. Sedan blir det nog hem och duscha och göra sig lite klar och kanske lägga sig och sola en stund eller något sånt. Vad händer idag? Vad ska ni göra? Vi hörs senare puss på er!

we´re doing fine

-Hands Down


Hold on - Dashboard confessional

19 Juni

Midsommar blev inte alls som vi hade tänkt. Ingen girllning blev det. Utan först träffades vi hos mig och sedan for vi till ok och köpte lite smått och gott till kvällen och sedan for vi vidare till Katta där vi spenderade resten av kvällen.  Vi såg på film, snackade och ja typ allt möjligt. Sedan gick vi även ut och gick i typ 45 min men det var grymt härligt men lite kallt. Sedan gick vi in till Katta igen en liten stund och sedan for jag hem. Var väl hemma vid halv 3 någon gång. Sedan så har jag sovit fram tills tolv ungefär. Brukar aldrig sova såhär länge *haha*.



hej

Jag johanna och malin är hemma och fixar lite gott till ikväll. Kladdkaka och grädde blire. Mums! Ska snart fara up och möta några vid en grillplats och kanske vara där en stund sedan bär det troligtvis av till Kattens låda där resten av råttorna befinner sig. Blir gött! Nu ska vi visst dra de här två grodorna är visst otåliga...wuidjxkzcbsosxcfhg

 NU får de fan vara nooooog/malin och johhhhhhhhh hejda

Today

Ska snart fara iväg och köpa lite efterrätt på ok med de andra. De kommer först förbi hos mig och sedan far vi så de kommer nog vilken minut som helst eller föresten mina underbara vänner brukar ju alltid komma lite sent så får nog räkna på x antal min ;).  Förr idag var jag och Malin på maxi i alla fall och köpte lite mysgott till ikväll. Blir väl att vara hemma hos mig en liten stund och sedan fara ut och grilla. Blir nog toppen skulle jag tro! Nej nu ska jag nog gå och fixa lite saker innan de andra kommit puss!


Falling down

Hade på mig en likadan klänning som på skolavsltningen fast i en annan färg. Klänningen är från Gina tricot. Till det hade jag ett par svarta thights och ballerina skor. Har bytt kläder så att såhär kommer jag inte att se ut ikväll. Är för kallt ute och blir det grillning så är det inga vidare grillkläder precis. Nej nu ska jag springa och göra mig klar innan jag ska möta upp de andra som börjar vara klara nu. Ni får ha en bra kväll! Puss

Midsommar

Precis som rubriken säger så är det midsommarafton idag. Dansa runt midsommarstången, god mat, smågrodorna och allt annat man kan förknippa med midsommar. Tycker att det är en lite gullig högtid. Ska snart iväg till mormor och morfar eftersom mormor fyller år idag så Grattis mormor på födelsedagen! Då blir det nog lite god mat och efterrätt. Mums! Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på tills ikväll då det blir att vara med en massa. Vi får väl se vad det blir att vi gör. Har varit prat om grillning osv men vi får väl se vad som blir av helt enkelt.  Öppna för förslag eller nåt. Blir nog toppen vad det än blir att vi gör! Hur ser eran midsommar ut? Får väl se om det blir att uppdatera bloggen under dagen beroende hur mycket tid jag har över. Ni får i alla fall ha en underbar midsommar! Puss

Lite småbra låt =)

Bild tagen från google.

Sött


Sött Fanny =)


sommar känsla?

Ni är för söta ni Johanna och Malin!

Så konstigt det kommer att kännas att ni inte kommer att vara där när vi börjar på gymnasiet. Kommer faktiskt att sakna er!

Här är lite gammla bilder som jag la upp på bloggen. Enjoy!

Du hade tid

Hallå. Kom för ett tag sedan hem från en fotbollsmatch. Vi mötte Sunnanå och förloade med 0-3. Tufft motstånd. Men de var riktigt bra. Nog för att ungefär halva laget var från div 2. Vi kämpade på bra i alla fall tycker jag. Nästa match tar vi! Min kondition var väl inte riktigt på topp men ska bättra på den desto mer. Andra halvlek spelade jag inne hela och grymt jobbigt men så roligt! hur kul som helst var det. Fattar inte att jag lyckades hålla mig borta från att träna under perioden jag var skadad. Hade tänkt fara ut och springa ikväll men kanske inte ska överbelasta foten nu när jag nyss blivit bra så jag sket i det och var lite duktig och dammsög huset *hehe*. Funderar på att gå ut och gå en kort sväng men jag vet inte om jag orkar. Är så grymt trött. Blir nog att försöka lägga sig rätt tidigt och att bara ta det lugnt ikväll. Ändå lite skönt att göra ingenting också. Nu blir det hur som helst att hoppa in i duschen och sedan äta en banan *haha*. Hoppas att ni haft en trevlig kväll! Puss & Kram

All the stars in heaven

Ska snart börja åka in på stan. Har just klippt gräset. Jätte duktigt tycker jag. Men jag tycker att det är lite hemsk att klippa gräset eftersom alla hummlor, flugor osv kommer mot en och ibland sätter de sig på en. Då skiker jag och springer iväg kan jag ju meddela. Idag kom en nyckelpiga och satte sig på min arm. Panik var nog rätta ordet. Jag borde försöka vänja av mig att inte vara rädd för alla dessa smådjur... Vissa personer är ju rädda för ormar hundar och andra djur men det är inte något som jag är rädd för i alla fall. Inte den nyaste låten men lite småbra är den allt :) Puss!


Torsdag

Tjenis! Har precis gjort lite lunch till min lillebror. Blev köttfärssås med spagetti. Rätt så gott. Nu ska jag hoppa in i duchen och göra mig klar sedan blir det att klippa gräset och sedan åka in till stan. Vill ju köpa biljetter till skellfteå festivalen ju. Sista dagen för förköp är det ju. Borde kolla på en present till mormor och också eftersom hon fyller år. Sedan vet jag inte riktitgt vad som händer eller jag har ju match ikväll men =). Nej nu måste jag skynda mig lite så att jag hinner med allt.
 Ha en bra dag!

Värt inlägg...

Åh jag som hade tänkt att gå och sova ju... Så blev jag fast vid datan ett tag... Det är ditt fel klara *hehe*. Nej jag bara skojar. Det är faktiskt rätt roligt att sociala lite med Klara på msn kan jag lova. Imorgon blire att klippa gräset i alla fall och så måste jag lite snabbt in påm stan också. Mommo fyller ju år på midsommar så det blir att åka dit en stund under dagen på midsommar och gratta henne. Ska försöka att vakna i normal tid imorgon vilket innebär att inte sova bort hela dagen. Borde gå och sova men man vänder som på dygnet när det är så ljust ute.... Vad händer, jag lyssnar på tingaling eller vad den nu heter *haha*. Sjukt men sannt. Den är ju lite småkul men inte direkt någon låt man sitter och nöter eller? Ska nog sätta mig ner och läsa dessiesblogg *haha*. Den är ju som lite smårolig kan man väl säga. Att hon vågar att fortsätta att provocera så mycket som hon gjort även efter att hennes blogg blivit nerstängd en gång. Starkt *haha*.. Vad mer ju Stina-Lee ska ju ha barn. Tycker verkligen att det är jättesött! Hoppas att allt går bra men det gör det säkert! Happ... Nu loggade Klara ut från msn... Tråk klara... Och jag som hade tänkt skriva något roligt skämt men icket... Lika bra kanske för jag kommer ändå inte på något skämt för tillfället... Just ja skulle ju fixa en ny header.. Får fixa det en annan dag. Måste bara komma ihåg det men det ska nog gå vägen. Får bara hitta en dag då jag har lite tid över så ska jag nog kunna fixa det.Värt inlägg...njaaa *haha*. Det kan man väl inte direkt påstå direkt... Kanske ska börja dra mig från datorn och göra mig klar. Vi hörs! Puss sov gott!


Bild tagen från Stina-Lee´s blogg.

Onsdag 17 Juni


Sodde bilderna från sannas blogg *hehe*.
Det är i alla fall lite bilder från ikväll.

Min Onsdag

Efter träningen åkte jag hem och gjorde mig lite klar och sånt sedan vid nio tiden samlades vi vid Ica och därefter åkte vi till en grillplats vid älven. Där gjorde även Ewelina och Emil ett tappert försök att fiska lite också. Ingen firre fick de på krok men det var rätt roligt ändå. Efter ett tag kom katten med lite korv. Och jag malin, becca och emma lyckades klättra upp påå vindskyddet eller vad man nu kallar det och jag spräckte inga jeans den här gången. Jag var nog lite för vig förra
gången tro jag. Mysig kväll var det i alla fall men vad annars kan det vara med så härligt folk? Kvällen spenderades i alla fall med Katta, Philip, Erik, Isak, Emil G, Emil S, Isabell, Sanna, Malin, Johanna, Ewelina, Emma f, Becca och Emma E. Tror det var alla. Kan ju också nämna att Emil och Issa sladdade och att Erik trilla med mopen på bron. Man han ju bli halvrädd men så kan det gå. Så länge ingen blir skadad så gör det ju ingen större skada. I headsetet spelas Lars Winnerbäcks låt Tretton trappor upp. Helt okej låt. Ska snart gå och göra mig klar och sedan ska jag nog lägga mig och lyssna på musik ett tag. Föresten imorgon spelar jag min första fotbollsmatch på hur länge som helst. Jag är jätte taggad kan jag lova. Nu jäklar ska vi ta dem och vinna flersiffrigt *hehe*. Det var nog allt för ikväll pusshej leverpastej!
 
Här är en bild från stockhom när vi var där för ett litet tag sedan men Boll i skolan.
Katta, Jag & Malin!

Inte den finaste bilden men det där är i alla fall från skolavslutningskvällen och
där i ligger mina betyg *hehe*.


Från skolavslutningen. Söta Malin & Jag på bilden!

För länge sedan då vi gjorde en liten tjejkväll och hade allmänt trevlig med middag,
guitarhero osv..
På bilden Karin, Nina & Fanny!

För ett bra tag sedan....

Avslutningslunchen förra torsdagen. På bilden en massa härliga tjejer!
Bakre raden från vänster: Fanny, Saga, Agnes, Linda, Becca, Nina, Emma  M, Sarah
Främre raden från vänster: Jag, Aya, Linnea

Från en kväll hos katten. På bilden Katta, Isak, Issa och Sanna!

Nu fick ni lite bilder... Enjoy!

A girl like me

Det går ju knappt att uppdatera. Jag blir tokig! Allting bara försvinner. Får hoppa på lite tur nu då;). Har inte kunnat ladda upp bilder men jag ska försöka framöver. Blir ju så himla mycket roligare om man har lite bilder eller hur? Efter min lilla lunch så gick jag ut och gick och lyssnade lite på härlig musik. Orkade som inte göra så mycket annat *hehe*. Sedan for jag till mormor och morfar och var där ett tag och åt middag. På en timme blir det att åka till träningen. Nepp, det är kört. Det går inte att ladda upp bilder nu heller. Blir nog förmodligen ett antal bildlösa inlägg framöver. Men nu ska jag nog gå och göra lite annat. Vi hörs! Pusssssssssss

Bajs

Hade skirvit ett långt fint inlägg och så försvann allt poooof så var det borta. Hur kul på en skala 1-10? Har i alla fall varit ute och sprungit på morgonen. Kom just på att jag glömt bort att äta både frukost och lunch så får slänga i mig lite gröt. Sedan ska jag duscha och göra mig klar. Därefter får jag se vad som händer. Har träning senare idag mot kvällen och så sen får jag även där se vad som händer men något roligt blir det säkert. Borde egentligen gå på stan idag men jag vet inte om jag orkar så det får nog bli imorgon. Jag som aldrig skjuter upp något, nejdå.... Föresten vad ska alla göra på Midsommarafton? Nej nu ska jag nog gå och göra mig klar. Puss
 

Min kväll

Efter träningen åkte jag till mormor och morfar och åt middag där sedan for jag hem och duschade och gjorde mig klar. Efter det for jag hem till Isak och var med Isak, Erik, Isabell, Sanna och efter en stund trillade även Sofia och Emil in och var med oss. Kuligt värre (: Först så såg vi en värdelös B-film till skräckis som jag sett förr och sedan frågade Isaks låtsasmamma (eller vad man nu säger?!) om vi ville baka en kladdkaka så då gjorde vi det. Lite roligt sådär. Nu sitter jag och lyssnar på  den här låten:

Skin- Ras Cricket


Lite bra är den väl ändå? Tycker att den är rätt fin i alla fall. Eller vad tycker du sanna? ;) Hmm.. Vad mer? Hade tänkt sätta mig och läsa lite bloggar och sånt sen ska jag väl kanske gå och göra mig klar och sova. Bättre om jag lägger mig i tid så att jag inte sover bort dagen. Det är bara onödigt även om det är sommarlov. Dessutom hoppas jag på sol imorgon men det verkar lovande eftersom nu är himlen lite rosa. Inte fel inte. Håller tummarna på att det ska bli en massa sol imorgon så att jag kan lägga mig och sola. Det skulle vara så himla härligt! Inte fel att lägga sig ute och sola med härlig musik i mitt headset och ett stort glas bubbelvatten med jordgubbssmak. Låter inte helt fel eller vad säger ni? Hade helt glömmt bort att jag inte gjort någon ny header ännu. Det måste jag se till att fixa någon dag. Nu får jag se till att det blir av och att jag inte skjuter fram det något mer. Det är ju så tråkigt att inte ha någon header. Borde lägga ner lite tid på att fixa designen. Orkar som aldrig men jag ska ta mig an det här;). Ni får sova så gott! Natti natti ♥

Who I am I to say

Nu byter jag om och åker iväg på fotbollsträning. Uppdaterar väl ikväll eller något sånt. Lägger ut en fin låt nu ialla fall. Ha en bra dag! Puss


Get out

Bajs väder även idag. Vars är värmen och solen? Inte roligt alltså. Får hoppas att det kommer snart. Nej nu ska jag följa Emmas råd och sluta att klaga på väder och vind och istället göra något roligt och ta vara på sommarlovet och ledigheten. Känns mycket bättre. Har precis gjort mig klar så att nu ska jag och Fanny ut och gå. Tror  att Fanny hade någon film hon skulle lämna igen och lite sånt. Blir härligt att komma ut i alla fall. Vid fyra har jag träning och senare idag ska jag nog vara med älsk. Uppdaterar säkert senare puss!

Eyes on fire

Håller på att ladda i lite musik till min mobil nu. Hade ju som ingen musik på mobilen. Inte för att jag har så mycket låtar nu heller men jag har inget nerladdningsprogram på datorn vilket resulterar i att jag inte har någon ny musik. Tur man kan sno lite musik från andras mobiler (a). Om någon har lite bra musik så kan ni ju skicka den till mig =]. Ska nog och duscha och göra mig klar snart. Pusshej

sötunge!

Sims lan?

Efter träningen for jag hem lite snabbt och duschade och gjorde mig klar sedan moppade jag till katta där en massa var och hade sims lan. Rätt så roligt faktiskt. Nästa gång då ska jag tusan vara med och vara uppe hela tiden och nörda sims hehe. Jag, Johanna och Emma lyckades inte döda våran sim för att se om hon blev ett spöke men nästa gång ;)! Men for hem for nyss hem eftersom jag är så grymt trött. Orkar inte vara uppe längre. Så nu går nog jag och lägger mig men sov gott allihopa! Puss & Kram

*Ingen rubrik*

Nu ska jag nog sätta mig framför tvn  tills att jag ska fara iväg på träning. Vi hörs puss på er!

Summer dreams



Lite fina klädesplagg till sommaren. Skulle inte tacka nej direkt! Kanske blir att beställa hem :)

Två första plaggen från http://forever21.com
De tre andra plaggen från http://nelly.com

Me gusta el verano

Molnligt och tråkigt är det ute. Inte alls roligt! Jag vill ha sol. Är det såhär resten av sommaren ska se ut? Får hoppas att det inte är så. Förra sommaren var en riktigt regnperiod *haha* nu tycker jag att dte är våran tur att få en varm och solig sommar. Ska snart göra mig klar och fixa lite saker här hemma sedan ska jag fara till mormor och morfar och göra en cheesecake eftersom mormor fyller på fredag. Den ska ju ändå in i frysen så då borde man kunna göra den nu tycker jag. Pusshej!

sooova

Nu går jag och lägger mig och sover. Är så grymt trött. Det var rätt skönt faktiskt med att bara vara hemma och ta det lugnt ikväll. Har mest bara legat i soffan och kollat på tv och varit ute en liten stund. Ska försöka ta mig upp rätt tidigt imorgon eller i alla fall i lämplig tid kanske vid 9 eller 10 någon gång. Hoppas på fint väder imorgon annars blir det ingen glad Frida. Roligt att statstiken på bloggen hela tiden ökar också. Nej nu skriker sängen! Puss

090614

Varför i hela världen har seventeen again slutat att gå på bio i Skellefteå? Jag som ville se den filmen. Får väl hyra filmen men det är ju som inte samma sak. Någon som sett den filmen? Är den bra? Jag vill se filmer över huvud taget. Det bara öser ner regn. Ett filmväder med andra ord.Finns typ ingenting att göra ikväll utom tv och dator heller. kul? Imorgon vet jag inte vad som händer utom att jag har träning vid 17.00 någon gång. Blir nog toppen! Oj vilka intressanta inlägg jag skriver just nu.. Nu ska jag sätta mig och nöta lite låtar haha. Pusshej!

Yes

Nu har jag fått min nya mobil. Min förra gick ju sönder och den modellen hade typ gått ut så att nu fick jag den nya modellen från sony ericsson W715 istället. Jag tackar och bugar eftersom jag tycker att den här verkar rätt bra och härligt är det att få sin egen mobil igen. Jag är liksom inte så bra med nokia mobiler eller jo nu har jag börjat lära mig. Precis när man får tillbaka sin mobil? Har ju aldrig haft någon nokia förr bara som lånemobil så att det är ju inte så konstigt om jag inte kan med den (a).

Såhär ser den i alla fall ut:

Sommarplåga?

She looks at the rain


Från igår


Nina stod och filmade med Karins kamera. *Haha* Jag tror att klippet får tala för sig själv =]
Vi är mogna vi vet!

purple rain

Har blivit lite mycket bilder på sistonne men bättre det än inga bilder eller hur? Idag är man ju som lagomt trött. Hade tänkt att fara ut och springa idag också så att jag ska nog snart göra mig klar för lite löpning i det dåliga vädret. Vanligtvis kan jag tycka att det är lite mysigt när det regnar men just nu känndes det bara tråkigt. Jag vill lägga mig i solen och få lite färg ju! Jag vill också fara och köpa nya thights men kanske får göra det imorgon istället. Ett vill ha just nu är The sims 3. Alla som har det säger att det är grymt roligt. Jag var ju som lite halvberoende förr sv Sims *hehe*. Men det är ju så grymt roligt. Blev mycket vilja men får se vad jag sätter i verk. Ha en bra dag! Puss

El gato


Härliga tjejer



Fanny gör grillchips!

- " I vilket land ligger indonesien?"

Söta tjejer +  Katta som står bakom kameran!

Tack för en jätte rolig kväll!

Grillkväll

Igår kväll var jag, Karin, Sara, Fanny, Nina, Katta, Malin och Johanna ute och grillade. Jätte trevligt var det! Vi klättrade upp på vindskyddet eller vad man nu ska kalla det, tog ungefär en miljooooon kort, grilla korv och pinnar och snackade en hel del. Det var väldigt trevligt! Vädret var väl kanskse inte det bästa men vi är ju inte gjorda av socker så att vi överlevde regnet. "Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder". Efter att jag karin, malin och sara hade varit på taket och hoppade ner så kom jag på att min väska låg kvar där upp på taket av vindskyddet så att när jag skulle gå upp och hämta det så  tänkte jag vara lite vig men det gick inget vidare för då gick mina jeans sönder (a). *Haha* vi fick oss i alla fall ett gott skratt och så stod Nina och filmade alltsammans också.... =P Haha vi har i alla fall endel minnen av modellKarin när hon blir känd ;) Kan också meddela att en viss sara trodde att indonesien var en världsdel... Smart? Jajamensan :D By the way jag somnade vid två halv tre någon gång och vaknade vid nio i morse mycket till liv.. Det är ju ändå sommarlov =O. Regnigt är det också ute nu. Hur trist =(. Kanske blir att fara ut och springa en stund idag och sen vet jag inte vad som händer. Men får väl se vad jaga hittar på. Ska ladda in korten från igår nu i datorn så att de kommer nog upp några bilder här på bloggen alldeles strax. Puss

Busmalin & Busjohanna


Genom eld & vatten

Hejhopp! Har nu stått i  en kiosk på en fotbollskupp i två timmar. Rätt drygt kan man väl säga men det funkar ändå med härligt tjejer som jag faktiskt stod där med nämligen malin, Johanna, Fanny och Nina. Vi busade på, sprangrunt lite, klottrade på en massa lösa papper och självklart sålde vi lite fika, korv, godis och liknande också. Kan väl också säga att vi tog en massa kort *haha* från alla möjliga vinklar men men.... Snart blir det god middag. Det ryktas grillat med massa god sallad och potatis. Mums! Jag älskar grillat, speciellt på sommaren. Ikväll blir det nog förmodligen antingen att girlla eller ta en innekväll hos någon och se film  och lite sånt med härligt folk. Vi får väl se hur det blir eftersom det beror väl lite på vädret. Hoppas att det inte regnar i alla fall. Fick just en trisslott av farmor och farfar och jag kan meddela att det inte var någon vinst, Tyvärr. Jag vinner ju aldrig på sånt där. Jag tycker att ni ska ta och klicka här för att det var en grymt bra låt *haha*.

Wonderful

Såg det här klippet från skolavslutningen på buskatts blogg. Katta satt ju och filmade. Gud så himla bra Amanda och Malin är på att sjunga. Dessutom är det en jätte fin låt!


*haha*

Hade tänkt att fara ut och spring på bara en liten stund. Sedan kanske jaga hinner med stan annars får jag gå en annan dag. Inte hela världen. Därefter blir det nog att sälja något fika eller vad det nu var med laget. Hade inte sett mailet men tur Fanny och Nina har kollen (A). Ikväll vet jag inte riktigt säkert vad som händer men vi lär ju hitta på något roligt. Puussssssssssss

 
                                                              

Hur bra som helst!

Linda, Aya, Saga. Fanny, Nina & Jag.

Godmorgon

 

Skolavslutningskväll

Kom ganska nyss hem. Kvällen spenderades i Erikslidbacken eller före det var vi på lilla kina och åt en efterrätt men lite härligt folk från klassen. Trevligt var det.  I slutet av kvällen var det bara Jag, Becca, Linnea, Fanny, Nina, Victor, Alle, Hampus, Felix, Moa, Emelie, Karin och Tilda kvar och vi satt och försökte få upp en fin brasa men vi hade tyvärr inget att grilla. inte så roligt mot slutet av kvällen ändå men men.. "Grillningen" var väl rätt mysig (A). Nej nu ska jag fixa lite saker och göra mig klar och sånt. Puss


Moving on

Här kommer lite bilder från avslutningen. Det kommer fler bilder senare.



School´s out, scream and shout

Idag var det skolavslutning som gällde. Först min egen och sedan for jag och kollade på min lillebrors skolavslutning också. Tänk nu är det lov! Hur härligt är inte det? Ikväll blir det troligtvis att äta på Tatung med lite vänner från klassen och så sen blir det att fara och träffa ännu fler goa vänner. Jag tror nog att detta ska bli toppen. Underbart väder är det ju också ute. Jag är nöjd med alla betygen utom ett men nu skiter jag i det. Jag fick "lots of money" för mina betyg också. Mamma och pappa hade lovat mig pengar för varje MVG som jag fick och de höll de. Tack tack tack! Sedan fick jag även pengar av mormor och morfar. Och så fick jag ett par chinos, en tröja, ett par gladiatorsandaler, ett halsband från Ewa Attling och en massa blommor. Tack för alla fina presenter!!! Dessutom fick vi smaka på tre underbara tårtor, smörgåstårta, snövitstårta och en jordgubbstårta. Helt underbart! Nu ser jag fram emot och peppar för sommarlovet. Kommer därefmot att sakna min klass 9a hur mycket som helst. Sorgligt att skiljas, men vi ses på Tatung ikväll? =D Bilder kommer senare idag eller imorgon. Puss


Summer

Håller på att göra mig klar för fullt men ska fixa lite annat också. Vattenfasta macaran är på. Idag kommer vi ju även att få betygen, spännande ;). Tar med mg kameran så förmodligen kommer det att tas en hel del kort. Vi får se om några kommer att komma upp här i bloggen. Malin & Amanda ska sjunga på skolavslutningen så det kommer nog att bli jätte bra eftersom de är skitduktiga på att sjunga. Nej nu måste jag skynda mig lite. Puss och Kram

Sov gott

Såg just att avslutningsfotona har kommit. Kanske får ladda upp en bild på det senare eller nåt. Det var rätt roligt att bläddra igenom alla klasser och se deras foton. Har precis provat klänningen som jag hade tänkt ha imorgon. Troligtvis blir det den här:

Dessa ringar köpte jag på Hm för 39,50 :- tror jag att det var. Fungerar väl förutom att jag köpte för stor storlek på ringarna men men.. Kanske har på mig dem imorgon.Klänningen är i alla fall köpt på Gina tricot Nu ska jag nog ta och lägga mig och sova så att jag orkar upp imorgon pusshej!

Kommer att sakna er!

Man kan väl säga att vår klass inte alltid har haft så pass bra sammanhållning som den har nu. I sjuan var det mycket tjafs och bråk. I åttan blev det bättre och nu i nian har vi kommit varandra mycket närmare, speciellt nu i slutet. Just när man blivit rikitgt bra vänner så ska man skiljas. Visst är det väl typiskt? Även om det varit mycket bråk så måste jag säga att vi har haft rikgtigt roligt också. Vi har haft två gulliga klassförestånader, Carolina & Roger men även alla andra söta lärare vi har haft. Tack till er! Ni har ändå gjort tiden rolig på Norrhammar trots alla prov läxor osv =D.

Precis som jag nämde högre upp i inlägget så har klassen inte alltid varit så bra med alla bråk osv som varit men vi har haft mycket roligt tillsammans också. Under dessa tre år tillsammans har vi hunnit bland annat att vara på boda borg med klassen, sova över på skolan, sova över i stugorna i Byske, haft disco, gjort en egen café buffé, stått på skyltsöndad och en massa andra roliga saker. Alla lektioner som Aya och Hanna suttit och skrattat bort, alla utbrott, all onödig fakta vi fått lära oss av en viss person, alla raster vi suttit på taket och solat, alla Carolinas "hey" när vi inte riktigt lyssnat. Om man tänker tillbaka har vi faktiskt haft tre väldigt roliga år tillsammans eller vad säger ni klassen? Jag börjar nästan gråta när jag tänker tillbaka och sedan tänker på att vi skiljs och inte kommer att gå i samma klass nästa år. Det känns helt overkligt att komma tillbaka till hösten och inte gå med 9a. Idag på stan investerade jag en vattenfast mascara eftersom jag kommer nog förmodligen fälla några tårar imorgon på Skolavslutningen. Fanny, Nina, Saga, Aya & Linda har jag gått i samma klass som hur länge som helst. Från trean tills nu och saga och Linda har jag gått med ännu längre än så. Hur overkligt är det inte att vi inte ska gå i samma klass på gymnasiet? Ni har som alltid varit där och vi har haft väldigt roligt tillsammans. När man är med er får man sig alltid ett gott skratt. Alla tjejkvällar som vi har haft och alla andra roliga saker som vi har hittat på tillsammans. Ni inser inte hur mycket jag kommer att sakna er! Vi måste hålla kontakten och detta gäller även resten av klassen. Om några år får vi allt ta och göra återträffar! Det ska bli så roligt att se vad det blir av alla. Fredrik kanske blir en skådespelare i hollywood, Nina kanske blir en berömd advokat, Felix kanske blir en uppskattad pilot, Saga kanske blir en supersmart ekonom, Hanna kanske blir en framgångsrik hunduppfödare och Viking kanske blir en berömd konditor. Finns så mycket om. Jag är säker på att ni alla kommer att kunna bli vad ni vill och uppfylla era drömmar. Lycka till i framtiden! Kommer att sakna er jätte mycket! Tack för dessa tre år tillsammans! Ha det bäst  Puss & Kram




Norrhammar

Här kommer lite fler bilder från idag.
Maten


Efterrätten + lisse


Några favoriter- Peter, roger, lisse & Carolina



Ni må vara lärare och ge oss läxor och prov för jämnan men ni är rätt så roliga ändå =D
Emma, peter & Jag.

Fritidsledaren Eva

Linda, Fanny, Jag, Aya, Saga & Nina

Emma & Emil

Sarah, Linnea, Becca & Emma

Jag, Erik & Emil

Söta Linnea & Hampus

Avslutningslunch

'



Mer bilder kommer senare  idag för nu ska jag sociala lite med erik puss

Way home

Hade lite utav en sovmorgon idag. Gissa om det var härligt?!?! Jag gjorde mig lite klar och for på våran avslutningslunch där lärarna serverade oss god mat. Det var någon kyckling med klyft potatis sallad och ja typ sånt och så fick vi en efterrätt som bestod av glass. Tog lite kort och sånt från lunchen som ni kanske får se senare;). Efter det gick jag ner på stan och klippte mig och därefter gick jag runt lite på stan med Johanna och Becca( som vi senare glömde bort oss haha (A) . Hittade två par örhängen och en ring. Kanske något att ha imorgon eller nåt. Det var min dag. Hur var eran? Puss

Yes man

Jag tror att jag har bestämt mig för vilken klänning det blir imorgon även fast jag är velig. Lägger upp den plus skorna som jag köpte i Stockholm som jag funderat på att ha imorgon och kanske på skolavslutningen. Blir nog bra tror jag. Nu ska jag fixa lite här hemma och sedan ska jag no gå och sova. Imorgon blir det en väldigt lång sovmorgon hehe. Nej men vi ska vara på skolan för lunchen vid 1 tror jag att det var och sedan så har jag klipptid. Klipper nog bara topparna och så. Ingen ny frisyr med andra ord. Nej men nu ska jag gå.Förhoppningsvis tar jag med mig kameran och knäpper en massa fina kort på alla niorna på Norrhammarskolan. Kanske får ni se något kort men här lovas det inget. 9e är ju i Boviken nu och det är regn och skitväder haha och de ska sova i tält stackare. Får hoppas att de har roligt i alla fall. Pusshej!



Kanske inte jättebra bilder men de får duga...

What would it look like?

Lite shopping från stockholm kommer här och några bilder från förr idag på sportfältet där vi spelade fotboll och brännboll... Jag tog med mig kameran och gav den till aya och saga så att de kunde knäppa lite bilder haha =)
Tunika från Monkey. T-shirt/ Tunika från HM. Klänning från gina tricot. Inte så städat där till höger men det får ni stå ut med ;)
+ ett par skor men de kan ni få se senare. Hade tänkt att ha dem i alla fall på lunchen imorgon och kanske på skolavslutningen. Vi får väl se ;)


Evigheter

Hittade ingenting på stan. Jag som både behövde köpa smycken och en koft till skolavslutningen men "he blev inge av". Får ta och springa en stund på stan efter min klipptid. Gick med becca en stund på stan och sedan med fanny. Hör och häpnad Becca hittade en skolavslutningsklänning! =D grattis hehe.. Eh.. vad mer..? Ska snart gå och byta om eftersom idag blir det min första fotbollsträning på lääääänge. Ska börja lite lätt och träna några pass och öka på succesivt eftersom så att jag inte skadar mig igen eftersom det skulle vara så himla onödigt och jag orkar inte att inte få träna på jätte länge igen så att nu ska jag börja försiktigt. Man lär sig av sina misstag ;). Nej men vi hörs sen!

Vi lyckades

Dagen gick bra. Vi satsade på att komma sist i både brännboll och fotboll vilket vi lyckades väldigt bra med. Härligt med uppfyllda mål för en gångs skull. Congratz klass 9a hehe ;) Lite roligt var det ändå. Efter matcherna så for jag Saga & Aya och åt på skolan. Orkade inte fara hem och laga mat när det ändå var rätt god mat. Men nu är jag hemma bara för att byta om och göra mig lite snabbt klar för att ska snart moppa in till stan och möta upp becca som jag ska springa runt på stan med. Blir nog bra! Puss puss

Remember

Imorgon ska vi spela Foboll och Brännboll men arbetslaget. Det är de olika klasserna mot varandra. Så tagga 9a haha! Vi börjar vid 9 och slutar vid 12 skulle jag tro. Jätte härligt! Endast imorgon och torsdag kvar tills vi får skolavslutning och därmed lov. Inte länge kvar! Nej nu ska jag gå och sova. Sov gott!
Har bjudut på en massa bilder den senaste tiden men jag bjuder på en till.


What if

Idag vid fem tiden åkte jag och kollade på studentbalen. De kom väldit finklädda i underbara klänningar. Man kan inte annat än längta tills man själv får ta studenten. Men jag får väl hoppas på tre roliga år på gymnasiet innan dess. Det är ju som ändå ett bra tag kvar, ungefär 1095 dagar kvar eller nåt sånt. Haha nej nu ska jag inte se så långt i framtiden utan mer tänka på nuet eftersom på fredag går jag ut högstadiet. Måste säga att det ska bli jätte skönt men jag kommer att gråta mig sönder och samman också. Tänk att vi har haft vår sista lektion tillsammans, vi har ätit i matsalen för sista gången osv osv osv... Finns så mycket man skulle kunna ta upp. Man inser först nu hur mycket man faktiskt kommer att sakna klassen, Helt sjukt mycket! Kommer att kännas konstigt att börja på en ny skola med nya elever och lärare men samtigt kommer jag att tycka att det ska bli stormkul. Hur som helst måste jag investera en ny vattenfast mascara eftersom det kommer garanterat fällas tårar på skolavslutningen. Slut pratat om skola nu hehe... Ikväll var jag i alla fall med Älskling och nu ska jag gå och ta mig en macka heh. Jag var nig lite hungrig trots allt. Brukar aldrig äta kvällsfika i vanliga fall nu för tiden men men det ska jag nu i alla fall. Pusshej!



Smått bra låtar jag vet. Inte Joan osborn som sjunger där men so what haha =D

Här kommer lite balbilder som jag tog. Endel par kom in med flådiga bilar, vissa blev burna av cheerleaders och andra åkte med häst och vagn. Det blev som en salig blandning. Roligt att se på var det i alla fall.






Visst var de jätte fina. Man blir nästan lite avundsjuk *haha*. Här ovan ser ni Arwid och Frida, Eriks bror och hans tjej. Jätte söta var de verkligen!


shinedown


Klassbilder del 2


kommer att sakna er!

Felix & Alle!

Nina.

Nina y yo.

La playa.

Sötungar!

Saga & Aya!

soooool

Bouchra & Shama.

*Haha*

Lite busig kanske

Shama.

Footprints in the sand

Shama.

Fanny & Nina!

funny bunny

Duaa & Hanna.

Nina & Jag!

OBS! Kan lägga upp mer bilder på bloggen senare. Men till er i klassen, jag kan skicka fler bilder till er senare.


Klassbilder


Norrhammar skolans soliga tak.

Byske strand.

Stugorna.

Hoppkudden.

Gullungar + Linda (Bakom kameran).

Pojks.

Jonas sprängde en vattenballong fylld med grädde på Aya. Ni kan ju se hur glad hon var!

Hampus.

Saga och Aya. (Nina och Linda i bakrunden).

Söta.

Saga med sin mer!

I väntan på bussen.

Shama posar.

Aya & Linda!


Hallå

Hallå! Hemma från Byske igen. Är faktiskt inte farligt trött som vissa av mina små klasskompisar haha. Vi sprang runt mellan stugorna och på campingen som några tok men vid två någon gång orkar jag och nina inte tjollra på längre så att vi gick och la oss och sov. Hur härligt? Nu kan man ta vara på den lediga dagen idag hehe. Jag nina & Fanny fick åka med Hampus och hans mamma dit. Sedan mötte vi Felix och Alle där som åkte moppe dit och ett bra tag senare koom resten av klassen via buss. Vi hoppade på en stor hoppkudde och gick ut och kände på vattnet och satt och solade ett tag. Senare när alla anlänt så sprang vi runt och chillade och gjorde allt möjligt tills att pizzan kom. Det var skit gott kan jag lova. Sedan blev det lite gräddkrig mellan vissa. Det sprutades grädde på toasitsen, i fannys och Lindas sängar och i Ayas ansikte osv. Haha rätt roligt men men... Därefter fyllde vi vattenballonger och hade vattenkrig. Ja klarade mig undan med inte så mycket vatten på mig men vissa blev inte lite blöta. Senare fick vi kladdkaka och korv att grilla. Vi satt och myste vid elden och vissa badade;) Men jag tyckte att det kändes för kallt. Vi hade som lagomt fint i våran stuga också men vad kan man förvänta sig när man bor med Fanny, Nina, Linda, Saga, Aya, Jonas, Hampus, Felix och Alle ;). Hahah nej men vi hade roligt! Våran klass kanske inte alltid har varit så bra och haft så bra sammanhållning men jag kommer att sakna den jätte jätte mycket!
Lägger in bilderna nu på datorn så att snart kommer det upp lite bilder på bloggen också. Ha det bäst så länge puss!

Byske

Blir nog troligtvis mitt sista inlägg innan Tisdag haha för imorgon ska jag och alla i min klass åka till Byske havsbad och bo i stugorna där tills på tisdag. vi har laddat upp med frukost och lite gott. Under kvällen kommer vi säkert ha en massa roliga aktiviteter och sånt och så kommer vi att få pizza + dricka. Och även lite kladdkaka. Vi hade väl tänkt köra kanske lite beach volleyboll kubb och såna saker. Ska försöka få med mig kameran också så att det blir Lite mycket bilder. Jippie, det här kommer nog att bli toppen! Nej nu ska jag gå och packa lite saker. Ha det bäst så läge! Har med mig mobilen om det är något. Puss & kram


(Ni fick två bilder som avslutning på inlägget *hehe*.)

ehm...

Tjenna. Är hos Erik nu. Just nu sitter jag och myser med hans urgulliga katt Rosa medans han gör sig klar hehe. Idag har jag väl inte gjort så mycket mer än att klippa gräset, handla till imorgon och varit ute och sprungit hehe. Nej nu ska jag nog sociala lite här haha hoooj!

Söndag

Vaknade för kanske 2 timmar sedan. Har hjälpt mamma med lite saker och snart ska jag ut och springa och sedan är det klippa gräset som gäller. Jobbigt men måste göras. Sedan blir det nog att fara och köpa lite saker till imorgon då vi ska till byske och sova där tills på tisdag. Så det blir nog perfekt skulle jag tro. Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll men men får väl se. Ska väl ta och packa med mig lite saker till byske också även om det inte behövs speciellt mycket. Ewelina frågade just om jag inte skulle med och köpa sims 3 men jag hinner nog inte just nu så jag får väl ta och investera det en annan dag eller något hehe. Moget... Nej nu ska jag gå och fixa lite saker pusspuss

Mr president

Kvällen spenderades hos katta med ett gäng trevliga människor. Blev för kallt för att vara i Eriks stuga haha. Vi hade nog frysigt till isbitar då. Hade i alla fall roligt. Vi lekte några lekar och såg på film och annat roligt. Tog lite kort haha. Skulle kunna göra ett inlägg med bara ewelina kort haha... Nu blir det att gå och sova för jag är inte lite trött. Puss & Kram


malin, emma, Issa & sanna. Man ser inte så bra för alla utom malin kollar bort =)

katta, ewe, philip & erik...söta Ewelina!
Ewe, isak, iss, sanna& emma som gömmer sig =)
söta issa och sanna!Gulliga katta!
Sanna försöker säga något =) Katta, Isak, Issa & sanna! =)
haha det får räcka med dessa bilder ikväll!
sov gott!

hej


Bjuder på två till bilder medans jag håller på att ladda in några fler från kameran till datorn...

Nazister i skellefteå

Ett klipp från när nazisterna var i skellefteå tidigare under dagen.

(Såg detta klipp på karins blogg.)

Flying high

Ikväll lutar det åt att vi åker till eriksstuga och spenderar kvällen där men det ska nog bli jätte bra. Måste skynda mig nu att göra mig klar och ta med mig massa varma kläder säger jag bara för detta kan bli kallt hehe. Ha en bra kväll!
Puss & kram


Bonnstan



Stan men maliner praliner

Hallå. Idag moppade jag och Malin in på stan och tänkte gå där men precis som väntat så var det bara Ck som hade öppet. Det stod poliser överallt inne i stan också. Främst för att det var nazister och andra demonstranter där. Såg även att de kastat ägg på varandra. Mysigt eller så inte. Kanske blir mindre lugnt mot kvällen. Får väl se. Hittade i alla fall ingenting. Efter ett tag for vi till Bonnstan där erik skulle spela saxofon och de var jätteduktiga. Sedan stannade jag och malin kvar där ett tag och solade och så tog vi en hel del kort också. Laddar upp i ett inlägg på en liten stund. Snart blir det nog mat också haha. Vet inte riktigt än hur det blir ikväll men ni som ska vara med ikväll, slå ett pling om ni vet något mer ;). Pusshej

Nationaldagen

Tjohej! Idag är det den 6/6 vilket innebär att det är Sveriges nationaldag. Ska ni fira? Det blir då inget firande för min del haha. Kom på att allt på stan utom Ck  (citykompaniet) är stängt idag men jag och Malin åker nog ändå in en stund på stan. Det ska nog bli toppen tror jag. När jag först kollade ut genom fönstret lyste solen och jag tänkte "åh idag kommer det att vara jätte varmt". Men självklart hade jag fel och när jag kollade var det endast 8 komma någonting grader. Fy så kallt! Hoppas verkligen inte att det är såhär kallt när vi får sommarlov! Nu ska jag sluta klaga på vädret och göra mig klar istället hehe. Ha det bäst pusspuss!


haha här var man ju som fin... Malin var i alla fall jättesöt på bilden!

Looking in your eyes

Hallå i stugan! Kom just hem. Ikväll har jag varit med Erik, Emil, Issa, Isak, Katta och Philip. Vi möttes upp hos isak vid ungefär halv 8. Sedan bestämde vi vilken biofilm vi skulle se. Jag var ju lite pepp på änglar och demoner men den får jag se en annan gång. Älskar att gå på bio så att det ska nog gå bra ;). Vi valde i alla fall att se en skräckis som heter the uninvited. Om jag säger så här, den var nog inte den hemskaste filmen men man ryckte till skit mycket och jag blundade typ halva filmen hehe men så kan det gå. Sedan hyrde vi även en till skräckis nämligen dead silence. Hade sett den förr men den var rätt bra så att vi såg den i alla fall.  Den var lite hemsk även fast jag redan visste vad som skulle hända. Blev ju inte bättre av att de skulle skrämma en också. hmm.... Kul? Imorgon är det stan med Malin som gäller. På kvällen blir det nog att vara med samma gäng som idag och kanske några fler. Jag vet inte riktigt än, får helt enkelt se hur det blir. Ska försöka lägga mig snart så att jag inte ska vara så trött imorgon. För det skulle ju inte vara så bra hehe.


Kan väl bjuda på en bild på Katta, Mig och Malin....

coola katten




I can see clearly now

hallå. Dagen gick rätt fort. hade firluftsdag som var iskall. Satt typ och hackade tänder. Efter jag hoppat tresteget for jag på dirr till Norrhammar där klassen åt sitt medhavda fika och lunch. Smaskens. Sedan städade vi ur skåpet. Hittade min bildmapp med bilder från 7-9:an. Ganska så roligt att kolla igenom faktiskt. Ikväll blir det troligtvis bio med lite gött folk. Imorgon blir det nog i alla fall stan som gäller skulle jag tro. Nej nu ska jag nog gå och göra annat. Ha en bra kväll! pusshej♥

Funny

Lägger upp lite fler bilder från Stockholm här på bloggen. Sitter och nöter låten friendsforever och kollar igenom lite bilder från stockholm. Men nu ska jag packa upp väskan tror jag iaf börja på det. Pusshej leverpastej!



Torsdag

Blir snart att fara till norvalla där fridrottsdagen är. Sedan bär det av till skolan där vi rensar ut skåpen lite och kanske även hinner med att städa lite. Sedan skulle vi också ta med oss fika och mat så det blir väl att äta/fika med klassen också innan vi får fara hem. Igår var sista riktigt skoldagen avklarad också. Hur skönt? Nästa vecka på måndag går vi halvdag  och sedan åker klassen till Byske och sover där till på tisdag och då är vi lediga tisdagen. Onsdag är det också någon idrottsdag med klassen tror jag att det var och på torsdag har vi endast niornas lunch och sedan på fredag är det skolavslutning. Fattar ni hur lite det är kvar... Det är ju helt sjukt lite. Snart sommarlov! Innan jag går och gör mig klar så kan jag klaga lite på vädret. Ingen sol och bara molnligt inge kul. Aja puss hej ha en bra dag!

Huvudstaden

hmm... hittade inte usbsladden till mobilen men jag får ladda in dessa kort senare. Nu kommer lite kort från resan men jag kan nog lägga upp lite fler vid ett senare tillfälle.



Nej nu får det vara nog med bilder för ikväll. Mer bilder får komma senare. Hur som helst så gick vi vanlig skoldag idag. Rätt drygt och jag var skit trött men men. Ikväll har jag varit med erik. Vi for och hyrde en bond film, den nyaste haha. Imorgon är det fridrottsdag på skolan. Hade inte tänkt vara med men jag blev liksom tvingad till tresteg så att jag antar att jaga inte har något val. Får väl hoppas att det går bra. Och så ska jag leta fram en blå tröja också till imorgon. Mitt arbetslag ska ha blåa kläder på sig och de andra grönt och rött tror jag det var. Finns väl inte så mycket mer att säga ikväll. Ska snart sova. Godnatt puss!

Hallå

Kan bjussa på en bild men sedan ska jag göra mig klar och sova tror jag. Är så grymt trött haha. Så himla härligt med min egen säng. Shoppingen kan jag visa senare puss.

snygga va?

Home sweet home

Hemma från stockholm igen. Även fast jag haft det underbart måste jag erkänna att dte känns rätt skönt att komma hem och sova i sin egen säng. Dock måste jag påpeka att zinkendamms vandrarhem var jättefint och sköna sängar också för den delen. Hooj

RSS 2.0