viktigt!!

det är värt kan jag lova! Jag säger det inte bara för att utan för att jag menar det. Det är absolut gratis! Jag är med och de flesta av mina kompisar också. Så se till att gå med du också :D Om du samlar ett antal poäng så kan du växla in poängen till ett presentkort på kicks. Låter inte det toppen? =) Du kanske känner att du vill ha en ny mascara eller varför inte en ny foundation? :)HTML:   det är bara att klicka mina vänner =) ett klick sedan registrering och sedan ser ni till att samla riktigt mkt poäng nu allihop! :)

Fungerar inte detta så klicka här: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=92536

kram Frida

Tillbaka mina damer och herrar!

Hej allesammans, gjorde ett väldigt litet uppehåll. Men jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska ta bort bloggen. Vad tycker ni? Är den värd att ha kvar? En sak är säker, jag kommer inte att gå in på allt för personliga saker. 

mandy moore mp3 - mandy moore videos
Song Lyrics | Mandy Moore lyrics

Satte dit texten till låten jag sitter och lyssnar på nu. Tycker att låten är så fin. Men har lyssnat så mkt på den så jag börja faktiskt ledsna på den vid det här laget. I övrigt var väll skoldagen bra. Tänkte snart fara på träning. Justja vi har fått en ny spanska lärare nu.. (U) Ville ju ha Kerstin kvar :( aja nu har vi en som heter susanne.

Hoppas ni får en riktigt bra dag, föresten om ni har några bra låttips så lämna gärna en kommentar är ni gulliga! =)

Kram Frida

?

kommer tyvärr inte skriva på bloggen på ett tag av personliga skäl... får se om jag kommer tillbaka eller om jag helt enkelt raderar bloggen. Ni får ha det bäst iaf Kram

Vad gör det om hundra år?

Hejhopps, nu är redovisningen klar. Kan väll inte säga att den gick felfri men vad gör det om hundra år? =) Vi skulle lära oss och sjunga en låt efter bara en övning och det gick åt pip svängen när vi skulle sjunga upp. Men vi fick oss iaf ett gott skratt. Kan berätta mer sen för nu ska jag och flickorna och hyra en film. Får se vilken det blir. Skriver mer sen kram Frida

Kväll

Hemma från träningen. Den gick väll bra men just när vi skulle gå till träningen började det ösregna precis som igår men det slutade efter en stund som tur var. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag hjälpa mamma att städa lite och så ska jag baka nån form av tårta till konfiramtionen på söndag. Sedan kanske jag ser om det finns nått bra att se på canal+. Det brukar ju gå en del bra filmer där ibland eller så är det väll altid nått på canal + sport skulle jag tro. så nått finns det väll att se antar jag. Ska kanske få en ny mobil så jag kollar föresten runt efter vilken sort jag vill ha. Har lite svårt att bestämma mig. Aja ska in och kolla på the phonehouse någon dag då jag har tid kanske blir på lördag, får se. Om ni har några bra förslag på bra mobiltelefoner så kan ni ju lämna en kommentar. Obs söker inte efter några begagnade telefoner. Ni får ha en bra kväll!

Kram Frida

Snabbt inlägg

Tjenahoj, tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag måste göra mig klar till min fotbollsträning. Idag hade vi ju som sagt konfa. Vi var med de andra grupperna som också reste till Gotland. Då hade vi några tävlingar och så sjöng alla grupperna tsm för att på söndag  då vi har själva konfirmationen ska vi sjunga alla tre grupperna tsm som en kör. Imorgon får vi också lite tid att träna på låtarna. Men vi vat inte riktigt än vilka låtar det blir men jag tror vi skulle sjunga tre. Jag hoppas nog på Heaven låten, Glory och så kanske alla mina dagar eller Hallelujah eller Shout to gud. Det är de bästa av de vi har att välja bland. Men vissa av låtarna är man lite småless vid det här laget. På fredag kväll har vi en redovisning för föäldrarna om konfirmationen. Jag tror att det kan bli riktigt bra. Vi tänkte låta sandra "beat boxa" bla. Anders (prästen) tyckte att vi var för oseriösa där men vem bryr sig, vi ska ju ha roligt också :D Berättar sen hur redovisningen gick. Näe nu måste jag göra mig klar så att jag inte kommer försent igen ^^ det skulle ju inte vara så bra. Bättre väder iaf idag och det är ju ett plus för igår var det inte så roligt att träna i spöregn. Ha det bäst puss


14 Augusti

Många har frågat hur det är på Gotland och jag kan nog inte säga mer än att jag tycker att det var skit bra där. Fina stränder, fint hav utom där det var en massa sjögräs härliga människor osv men nackdelen var att det var ganska dyrt där så det blev inte så mkt shopping. Bara att ni frågar om det är nått mer ni vill veta. Idag fick jag vakna tidigt. Hade tandläkartid och det är ju inte precis vad man längtar efter men det gick bra. Har ju haft räls förr men nu har jag bara en nattandställning men den hade gått sönder så jag fick fara och ta avtryck av tänderna igen så att jag kunde få en ny. Eller få och få får betala 200 spänn men det är inte så mkt med tanke på att tänderna har blivit mkt finare och rakare nu =) Ska snart iväg på konfa träff. Nu är det inte så många ggr kvar. Bara idag imorgon och på söndag. På söndag är själva konfrimationen. Då är vi klara sen. Hur skönt som helst! På Fredag kväll ska vi ha en redovisning av konfirmationen men ärlugt talat jag minns ingenting så det kan bli lite svårt. Men får hoppas på att de andra minns. (A) Efter konfirmationen tänkte jag kanske hinna in på stan en stund och se om jag hittar några nya kläder till då skolan börjar. Eftersom jag inte hittade nåt i visby så måste jag ju kolla här hemma då ist. Men något ska jag väll hitta som är snyggt annrs kommer jag nog att beställa lite kläder från forever21.com. Jag tycker att de har skit snygga kläder (oftast iaf).
Hare  bäst!

Kram F

Gotland


Hejhej, kom just från ftobollsträningen. Vi fick sluta tidigare för att det ösregnade verkligen. Jag var dygnblöt när jag kom hem. Det vra bara att hoppa i duschen direkt. Inte roligt när det är sånt väder. Jag Emilia, Fanny och Nina som hade tänkt hitta på något ikväll och typ åka moppe. Hmm..får se hur det blir med det. På träningen hade typ jag och Johanna tagit fel påsar så jag fick hennes och hon fick typ min så hon kommer nog snart så at vi kan byta påse. Föresten hade jag ju lovat att berätta lite mer om Gotlands resan så jag tänkte göra det nu.

Dag 1
När vi tagit oss till team och cyklarna packade vi våra väskor på cykelkärran och så bar det av. Vi cyklade väll ungefär 2 mil den dagen. Tog några små drickes pausar men annars cyklade vi allt i sträck. Vi bodde på en byggdegård. Framme på byggdegården bodde det inte speciellt mkt gäster. Jag tror att att det var en husvagn och två tält där förutom vi i konfagruppen då om jag minns rätt. Direkt vi kom fram satte vi igång att sätta upp tälten. Det gick faktiskt riktigt bra att sätta upp tälten med tanke på att det var syrsor och gräshoppor över allt. Och jag som är lite rädd för småkry och sånt tyckte inte att det var så speciellt skoj. Men vi fick upp tälten packade in våra väskor och väntade på maten som var klar nästan direkt. Vi fick kalkon och potatis sallad inte helt fel. Eller ja vi hade ju inte så mkt val, det var bara att gilla läget och äta, men det smakade iaf helt okej. Vi gick och la oss ganska tidigt. Eller ja jag och Emma sprang runt och letade täckning för det gick varken att ringa eller skicka sms. Men då träffade vi Kurt som var ute och fixade nått och då sa han att det var bra täckning vid havet och att han kunde följa oss dit. Så vi gick en bit till stranden och där gick det superbra att skicka smset jag skrivit. Toppen! det var föresten jätte mkt åska när vi skulle sova i tältet och det var lite läskigt. Direkt jag kom in i tältet somnade jag och jag tror att Emma låg och läste en bok som verkade himla bra. Får nog fara och köpa den boken sen. Har verkligen varit jätte dålig på att läsa undersommaren. Har inte läst en enda bok. Fy skämms!

Dag 2
vaknade upp ganska tidigt. Vi blev väckta klockan halv 8 men jag vaknade lite tidigare av att den övre tältduken lossnat så det blev jätte ljust i tältet. Bestämmde mig för att det inte var någon mening med att ligga kvar och dra sig så jag klev upp och gick upp till stugan där det fanns dusch och toalett och sminkade mig. Jag vet att det var onödigt att sminka sig när man är ute och Campar men jag hade ändå inget att göra. när jag kom tillbaka packade jag ihop alla mina saker så att det skulle gå fortare sen när vi skulle plocka ihop tältet. Sedan vaknade alla och då gick vi tillsammans upp och åt frukost. därefter plokcade vi ihop tälten och packade kärrorna sedan satte vi igång att cykla. Minns inte riktigt hur långt vi cyklade men det var nog kanske två och en halv mil tror jag. Vi cyklade ungefär så långt varje dag och oftast lite längre. Ja just jag dagen innan var vi även och badade där vi hittade täckningen ungefär. Vattnet var väll ganska så varmt och soligt vare men det var jätte äcklig botten full men alger och sjögräs. Det var inte det fräshaste menmen.. När vi cyklat våra två och en halv mil skulle vi sova vid ännu en byggdegård. Men den här gången fick vi välja om vi ville sätta upp tälten och sova ute eller om vi ville ta in sakerna och sova inne. Vi valde att sova inne. Iaf de flesta. Några konfaledare sovde ute och sandra och Johannes sovde inne med oss tror jag. Vi hade lite konfa prat och lekar åt middag och bara chillade. På kvällen bestämde vi oss för att platta Annas låckiga går. Och det blev faktiskt riktigt bra måste jag säga men tid tog det. Jag tror att Sofia stog och plattade hennes hår i över en timme. Under tiden satt vi där och berättade roliga skämt. Och johannes berättade sitt långa äppelskämt. Minns inte riktgit hur skämtet var menmen.. Et skämt som sofia berättade var ett blondin skämt och det gick ungefär så här:

En blondin var på väg till sin kompis. Men hon hade färgat håret brunt. På vägen till kompisen fick hon se en bondgård med massor av får i hagen. Hon stannde upp och sade till bonden:
- Om jag kan gissa hur många får du har skulle jag kunna få ett av de urgulliga fåren då.
Boden gick med på det. Blondinen sade då:
-Jag tror att du har 154 får.
Då sade bonden:
- Det är ju rätt. Du får ta vilket får du vill.
Hon tog sitt får och gick och satte sig i bilen. Då kom bonden och sade om jag kan gissa vilken din rätta hårfärg är kan jag få tillbaka min hund då?


Hahah ja ni det var iaf ett lite roligt skämt. På kvällen berättade Sandra en spökhistoria och sedan somnade vi.

Dag 3
På morgonen vaknade vi av att Anders kom och blåste någon konstig melodi på sin näsflöjt. Det var inte det roligaste att vakna till haha. Sedan klädde vi på oss och gick och åt frukost. De som hade sovit ute hade dygnsura tält eftersom det ösregnat ute under natten. tur att vi sovde inne tänkte jag hah. Vi packde ihop våra saker och åkte vidare. På vägen till campingen stannade vi och badade i en sjö halvvägs dit. Där stannade vi och åt lunch som blev korv med bröd plus kräm för de som ville och så tog vi ett dopp i sjön. Men det var varkligen iskallt där. Jag gick upp ganska så fort men några badade faktiskt riktgit länge. Markus hade en undervattenskamera som han tog kort med. Det blev ganska fräna krot faktiskt. Några hade fått punka på cyklen och det hände en del andra insidenter så att de kom fram till sjön lite senare. Frammde vid campingen satte vi upp tälten. Men även där blev vi jätte rädda när vi skulle sätta upp tälten för det var nämligen massvis med jordgetingar. Det var mkt värre än gräshopporna kan jag lova. När vi fått upp tälten sprang alla och tog på sig badkläder och gick och badade. Det var verkligen en jätte fin camping. Men det tråkiga var att när vi skulle äta var alla getingarna på en helat tiden. En grupp som var där just före oss hade sex av personerna i gruppen blivit stuckna och det var ungefär 33 % av alla i gruppen. Det var ju inte så roligt. Jag tror att två eller tre i våran grupp blev stuckna. På kvällen var vi på stranden och körde "lekar" och bara chillade. Jag och emma gick till killarnas tält på kvällen men då kom Anders och var inte så glad på oss för alla skulle tydligen sova just då så vi gick över till vårat tält och där somnade vi ganska fort.

Dag 4
Vi vaknade halv 8 som vanligt och jag gick och sminkade mig och gjorde mig klar.  Sedan packade jag ihop sakerna och gick och åt frukost med alla getingarna.  Många i gruppen ville gärna stanna på campingen en till natt istället för att åka till en till hemsk byggdegård med gräshoppor och småkryp men de var inte ledarna så pepp på så då sade vi konfimander att vi ville cykla hela vägen till visby idag och sova på kyrkan vi skulle få sova i. Så vi gjorde en omröstning och då var det bestämmt att vi skulle cykla till visby. Den sträckan var på lite mer än fyra och en halv mil. Känndes lite jobbigt men det gick faktiskt oväntat bra. Framme i visby cyklade vi ännu en kilometer och sedan var vi framme vid kyrkan där vi skulle få bo den här natten och en natten därefter. På kvällen fick vi vara med på en gudstjänst och sedan chillade vi och även fick veta lite inför redovisningen av konfirmationen. Sedan somnade vi ganska fort.

Dag 5
Vi vaknade halv åtta som vanlig skyndade oss att duscha och sminka oss. Sedan hade vi en morgonsamling precis som alla de andra dagarna med lite sång och böner. Sedan fick vi göra lite uppgifter men jag Erik och Linda hittade ett plommonträd som vi istället satt och tog der plommon från. Kan lova atta det smakade smaskens. Efter det åkte vi in till stan och shoppade. eller kan nog inte kalla det att shoppa för man hittade verkligen ingenting. Eller jag hittade en myströja där det stod visby på och en hårlotion som jag trodde var handlotion hah. Vi åt på Macdonalds en sallad och sedan träffade vi Erik, Simon och Markus och gick med dem ett tag och sedan träffade vi sandra sofia amanda och johannes och gick med dem till den stora glassbaren i visby som har över 100 olika sorter av glass. Det var hur gott som helst. De hade massor av roliga smaker men jag testade ju så klart inte alla. Bla popcorn glass, chokladbollsglass osv. De hade även ben adn jerry glass i kulglass. Gissa om det var gott! Efter det träffades alla vid domkyrkan där vi var och kollade lite. Såklart hittade joanna en dopfunt som hon hoppade i och satt där. Det var faktiskt ganska så gulligt men det såg lite roligt ut. Men så kom en av våra ledare och blev skit sur så då fick hon lov att hoppa ur den. Efter det åkte vi till kyrkan där vi bodde och gissa vad, två av våra ledare hade åkt hem tidigare och fixat så att vi fick äta tacos. och så fick vi efterrätt som bestod av glass, grädde, jordgubba och hallon plus lite chokladsås för den som ville. Smaskens! efter det fixade vi lite inför redovisningen och sedan hade vi bara chill. Vi fick nämligen vara uppe längre än vanligt. Våra underbara ungdomsledare hade förhandlat fram att vi skulle få vara uppe till klockan 2. Under kvällen satt vi och ringde heta linjen och drev med folk haha. Det var typ seriöst roligt. Och så satt vi och pratade och åt godis. Vid halv två började vi göra oss klara för alla var så himla trötta. Jag somnade nästan direkt.

Dag 6
Vi vaknade ungefär vid klockan sju och packade ihop sakerna och så gick jag och sminkade mig, åt frukost och sedan hjälptes alla åt att fixa och städa efter morgonsamlingen så att vi skulle hinna in på stan en till sväng. Vi blev klara ganska fort. Sedan cyklade vi till team sportia och lämnade ifrån oss cyklar och tält. och så var de så snälla att vi fick lämna all packning i den röda bussen vi åkte i från färjan och in till centrum. Därefter gick jag Emma och killarna och åt lunch på Max. Sedan gick vi omkring i stan och kollade runt och sedan gick vi ner till glassbaren och tog en glass som igår. Därefter gick vi lite till på stan och sedan gick vi till färjan där alla samlades. Det tog även 3 timmar på vägen tillbaka till sthlm. Därefter fick vi åka fly till umeå. Lyx! Där stod en buss och väntade på oss. Vi var hemma vid halv 12 tror jag.

Ha det bäst!
Kram F

Resan till Gotland

Hej!
 Kom just genom dörren från en härli resa till Gotland. Resan var lite jobbig eller ja jag vet inte vad jag ska tycka men det var iaf välddigt roligt kan jag lova. ¨På vägen dit började vi med att åka buss ungefär 45 min till Bastuträsk där vi hoppade på tåget som tog oss till Stockholm. Vi hade en jätte rolig natt/kväll på tåget. Vi hade sån där sov vagn men jag sovde inte så mkt. Men iaf den delade jag med Emma Lu, Emilia, Lisa, Rebecca och Joanna. Vi satt väll och pratde åt kvällsfika lite godis och sånt. Sedan så  öppnade vi fönstren och stack ut huvuden men då kom våran konfaledare och sa att vi gensat var tvugna  att stänga fönstren. Sedan var vi framme vid klockan 7 på stockholms tågstaion där vi steg av. Släpade med väskorna och så gick vi iväg och borstade tänderna osv. Man kände sig inte speciellt fräsch sedan tågresan. Sedan hoppade vi på ännu en buss som tog oss till färjan. Det tog väll ungefär 3 timmar att åka färja från Sthlm till Visby på Gotland skulle jag tro. Jag satt brevid Emma. Vi hade väll kanske inte så mkt att göra på färjan men vi satt och såg en film som vcar lite sorglig. Sedan åt vi lite mat. Kan inte påstå att maten var speciellt god men den gick iaf att äta. Vi gick ut på däck men det blåste så himla mkt och det´var väldigt stora vågor. Och så småregnade det så det var härligare inne i båten. Annars köpte vi väll glass och bara chillade. Väl framme i Visby plockade vi ut våra väskor och blev bemötta av en röd buss som är en sån där buss som är jättevanliga i england. Lite fränt var det.  Den skjutsade vår konfagrupp till Team sportia som ligger mitt inne i Visby centrum. Där stod tandemcyklar med kärror till packningen klara och väntade. Det kan man kalla service haha. Jag cyklade och tältade med emma. Men vad vi gjorde under dagarna tänkte jag berätta om imorgon för känner mig lite trött nu. Har inte sovit så mkt under dessa dagar. Tyvärr så upptäckte jag att min kamera är trasig så har inte kunnat ta några bilder på Gotland. Är lite ledsen över det men som tur är har mina underbara vänner lovat att skicka lite kort till mig. Får väll se när de laddat in korten i datorn så att de kan skicka de då. Kanske lägger ut  nått kort men det blir nog inte så många eftersom jag inte kunnat ta några kort. Föresten har två konfaledare som heter Sofia och Sandra de är världsbäst på att sjunga! Lyssna här =) Tänkte ladda upp ett youtube klipp när sandra sjunger men det gick tydligen inte. Aja ni får adresserna så kan ni lyssna sen. Sitter här nu och lyssnar iaf. =) Första adressen är när sofia sjunger:

http://www.purevolume.com/camerawhore

Här sjunger sandra:

http://www.youtube.com/watch?v=xj5WdaujNJw

Sov gott allesammans!
Kram

Gotland here we come!

Åker iväg till Gotland nu i en vecka. Kommer att åka tåg ner till Stockholm där vi hoppar på färjan till Gotland. Sedan på Gotland kommer vi att cykla runt och bada sola osv. Vet att det inte varit så fint väder på Gotland men vi får hoppas på sol och värme iaf. Är lite stressad nu ska packa ihop det sista. Måste vara klar klockan 6. Ni får ha det så bra allesammans, det kommer vi iaf se till att ha! Ska ta lite bilder som jag kanske laddar upp senare. Kommer inte att skriva något på en vecka skulle jag tro för vi kommer nog inte ha tillgång till någon dator.

  

Pusshej

Tack!

Stort tack till dig Anna som fixat headern till min blogg. Du är verkligen duktig!
Jag är jättenöjd med bloggen nu eller ska göra lite finslipningar men annars är den prefekt.
 



Annas blogg heter: http://annacarlssson.blogg.se/ så ni kan kika där =)

Sov gott allihopa!

Kram

Bio

Har just varit och sett på bio med några kompisar. Vi såg Batman. Jag måste säga att jag tyckte att den var rätt så bra faktiskt. =) Men Mamma Mia var nog lite bättre tkr jag iaf.

                                 

Kram Frida

5 Augusti

Ska försöka börja packa nu idag. Har inte bestämmt mig vad jag vill ha med men det blir nog inte så mkt kläder och andra saker. Bara det növändigaste eftersom vi ska cykla med allt. Men vädret på gotland ser ju inte ut att vara så bra just nu. Får hoppas att det blir bättre när vi kommer ner för annars kommer ju packningen och allt bli rå blött. Kommer ju typ aldrig att torka upp och känns inte så mysigt att sova i ett blött och fuktigt tält, så vi får hoppas på det bästa! Jag kommer att glömma att packa ner något. Känner det på mig. Det känns inte som om vi åker imorgon kväll! Åh vad roligt vi kommer ha! =) Näe nu ska jag göra mig klar så att jag hinner med allt jag ska göra idag. Föresten igår hade vi en match mot fromheden och det blev en vinst på 8-0. Bra jobbat tjejer! Vad ska alla göra idag? =) Hursom helst ha en bra dag!
Puss


Tjaa

Tjenare bloggen! Idag har jag först varit på konfan och hela dagen började med en gudstjänst. Jag kan ju inte säga att det är speciellt roligt och lite trött blev man men det gick iaf. Senare bjöd konfan på korv med bröd. Sedan fick vi en instruktion på hur vi skulle packa till gotland. Vi får nästan inte ha med oss någonting känns det som. Men jag tror att det blir bra iaf! Längtar nu!!! Peppa till onsdag då vi åker. Ikväll hade vi match mot clemens. Det blev en vinnst med 4-1. Bra jobbat tjejer! Imorgon har vi också match men då är det mot fromheden. Hade egentligen tänkt gå och se batman på bio då men vi får helt enkelt planera om. Hoppas att det går för alla på Tisdag! Näe nu ska jag bara  ut och klippa gräset som jag egentligen skulle gjort igår.
Puss


Godmorgon

Godmorgon gott folk. Sovit gott? Det har iaf jag gjort. Skickade just ett sms till Linda för att se till att hon är vaken. Eller ja, jag hoppas att hon vaknade iaf så att hon inte försover sig till konfan. Nä nu ska jag gå och göra mig klar. Ha en bra dag!

Kram Frida

Sov gott!

Jag är verkligen jätte trött ikväll. Orkade inte hitta på något så det blev bara en hemma kväll med en film. Det var ganska skönt. Och innan det var jag ute och sprang en tur. Härligt att komma ut och springa. Men nu kom jag just på att jag glömde att klippa gräset idag :] ajdå. Får försöka hinna med det imorgon istället då. Näe nu går jag och gör mig klar. Sov gott!

Puss


Agenda för idag

Gomorgon eller nu kanske man säger Godag? hur som helt, sovde nästan till 11 idag och så är jag ju som vanligt lite seg på morgonen så nu får jag snabba mig in på stan ett tag och sedan måste jag försöka att hinna med att klippa gräset. Känns lite motigt att klippa gräset idag men det som måste göras måste göras för imorgon hinner jag aldrïg först konfa från 10 till halv 4 och sedan match. hinner bara hem för att äta något litet och byta om till matchkläder så måstebjag åka igen. Ikväll har jag inga planer men skulle tänka mig att det inte blir alltför sent. Kanske är med någon kompis och kanske ser en film eller nått. Vad ska alla göra idag? =)

Kram Frida

Kvällen

Efter matchen som vi vann med 6-0 mot jörn så har jag nog mest tagit det lugnt. Eller för typ 20 min sedan ringde elina och sa att hon och en massa var utanför mitt hus så jag gick ut och det slutade med att jag följde med dem och åkte runt lite med mopparna. Sedan skulle de vidare till joanna men jag valde istället att åka och tanka (hade nästan slut, det var på gränsfall) eller det är det fortfarande för att jag kom på att jag glömde pengarna hemma så att jag får helt enkelt åka och tanka imorgon istället. Under kvällen har jag mest varit inne på msn och kollat på tv, chattat med Gabriel (en brasse vi träffade på gothia) men jag fattar inte så mkt portugisiska men, det går rätt så bra att blanda lite engelska och spanska. Han kan inte så mkt engelska men spanska fattar han för det är typ som svenska och norska så. Vad gör man? Han slog upp några ord på svenska och skrev: - Jag gilla du. Det var rätt så sött tkr jag! =) Nu känner jag mig jätte trött efter hela veckan. Lite av helgen är ju ändå lite förstörd. Hade konfa idag och kommer att ha det på söndag också. Har konfa alla dagar utom Lördag. Skönt med en ledig dag iaf. Det behövs! Ska ta och sova ut imorgon och så ska jag försöka hinna in på stan och se om jag hittar några nya fynd. Nu är det ändå inte så länge kvar till Gotland! Vi åker ju redan på Onsdag! =D Åh vad roligt det ska bli. Vi ska alltså cykla runt lite mer än halva gotland och så sista dagen kommer vi att hinna vara i Visby och jag tror nog att jag ska sattsa på att gå på stan då. De andra konfa grupperna måste åka tåg dit på hemvägen också men min grupp har så tur att vi får åka flyg. Alla håller hela tiden på att tjata om att skolan snart börjar om, men ta det lugnt allesammans, vi har nästan 3 veckor om inte mer kvar av sommarlovet! Nu tar vi vara på det sista av sommaren istället för att fundera på skolan. Föresten vet nån nått bra lexikon på internet som är svensk-portugisikt? =) Skulle vara bra att kunna kolla vissa ord. Annars får man helt enkelt prata spanska och det fungerar ju det med. Om man inte fattar är det ju bara att dra till med ett no comprendo haha (som jag självklart säger hela tiden), nej men faktiskt jag fattar på ett ungefär iaf. Go natt allesammans!

Kram Frida


LOVE

Amor es por ti.
Amor es por mi.
Nosotros estamos juntos
tu y yo.

värme till kyla...

Igår kväll gick det knappt att sova. Det var typ värsta ovädret! Det regnade, bullrade och blixtrade hur mkt som helst.
Jag hade nere persiennerna när jag skulle sova men det blixtarde så mkt att hela rummet lystes upp. Det var lite svårt att sova med andra ord. Men nu är ovädret borta och det är sol blandat med moln. Men tyvärr tog åskan med sig våran underbara värme och lämnade kvar kylan.... :/ Idag hade vi konfa som de andra dagarna i veckan och nu vid 17.00 åker vi iväg till jörn för att spela fotbolls match mot dem. känns lite drygt att åka ända dit för en match men.. Det tar väll kanske 45 min men ändå. Sist vi mötte de vann vi med hur mkt som helst ty 11-0 eller nått.


                                      


RSS 2.0