Svårt att komma på någon rubrik...

Igår kväll blev det Night flight med flickorna. Det var ändå rätt skoj även fast några var trötta pga att de inte sovit nästan något natten före då de skulle "sova" över med klassen på skolan och vi satt och ångrade att vi inte anmälde ett innebandylag. Det skulle ändå varit rå skoj. Skulle egentligen hoppa in i ett lag (slitna lirare) men jag han spela ett byte sedan kom en tant och sa "Det där var ditt första och sista byte. Du spelar inget mer ikväll eftersom du är inte Amanda". Men så kan det gå. Roligt hade vi iaf. Förlorade mot katta på boxnings tjafset den lilla lurisen. Jag bara föll av men jag vann en gång!! =D På morgon har jag sett high school musical tre haha. Mamma hade hyrt den så att det var lika bra att se den. Nu ska jag skynda mig att göra mig klar innan det blir stan Med Nina och Fanny . Ni får ha en bra dag!

Lägger upp en liten high school musical låt hehe. Fattar egentligen inte varför jag slösar min tid på den filmen när jag egentligen borde skynda mig ner på stan.....

 

Sportlov here I come

Idag gick vi till två. Skoldagen gick rätt så fort kändes det som och nu har vi en veckas sportlov att se fram emot. Jag ska ingenstans under lovet utan det blir att bara vara hemma och vara med kompisar, gå på stan och säkert ta några åk i slalom/snowboard backen. Jag har inte åkt nåt i år. Det har som bara inte blivit av men nu ska jag se till att åka en massa. Så om det är någon som vill hitta på något under sportlovet så är det bara att slå en pling ;). Nu ska jag iväg och följa mamma till maxi och handla. Uppdaterar kanske sen ikv. Have a nice day!

Kram

Old pic

Har suttit och kollat igenom en hel del bilder från förr som jag just hittade igen. Jag lägger upp dessa här. Observera att de är rätt så jätte gamla ;)



Flickorna på bilderna:

Nina
Fanny
Linda
Saga
Anna
Jag


Det var allt för ikväll! =)
kram



A long way to go

Har inte orkat göra så mycket idag. Vi hade tre prov idag, inte så roligt. Först hade vi engelska prov sedan svenska muntliga nationella och tillsist spanska prov. Alla var ju språkprov haha men ja... Jag hoppas att de gick bra men jag har ärligt talat ingen aning om hur de gick eftersom det känndes inte jätte bra. Ikväll har jag mest bara tagit det lugnt, sett lite på tv osv. Kanske går ut och går en stund men förövrigt ska jag nog inte göra något speciellt idag. Sköt att bara göra ingenting ibland också. Kram


The fields of gold


Summer inspiration


Lady Gaga




Lite lady Gaga här på bloggen kan ju inte skada ;)

Fettisdag

Ja idag är det fettisdag för er som inte visst det vilket jag tror att ni redan gjorde ;). Alltså bruna böner, fläsk och semla men för mig blir det inte att äta bruna böner och fläsk. Är inte så förtjust i det. Idag gick vi ju bara två lektioner. Det var plättar, grädde och sylt till lunch och när jag kom hem väntade en smaskig semla som jag gått och längtat efter. En hemmagjord semla till och med. Jag älskar hemgjorda, de är mycket godare än köpta semlor. Till middag blir det kyckling tacos så det blir bara smaskens hela dagen. Direkt jag kom hem gick jag ut och gick sedan åt jag semlan och därefter kollade jag lite snabbt på spanskan eftersom vi har prov på torsdag men det ska nog gå bra. Nu ska jag nog fortsätta att spela pet spelet hehe.



Kram

Gäsp

Godmorgon.. gäääsp,
haha ja jag är faktiskt rätt så trött nu. Ska springa och göra mig klar nu så att jag inte missar bussen precis som igår. Då fick pappsen skjutsa mig men idag hade jag tänkt hinna. Förövrigt så går vi bara två lektioner, spanska och bis och sedan slutar vi (min klass). Hur härligt låter inte det?? Vi slutar alltså där vid 11 idag. Men jag kanske ändå äter på skolan för det är ju rätt god mat idag faktiskt, pannkaka med grädde och sylt mums. Snart är det ju sportlov också. Vi har sportlov för er som inte vet vecka 10 så det är ju inte så länge kvar och jag lääängtar. =)

Kram

I taket lyser stjärnorna

Idag har jag nog inte gjort så mkt. Mest tagit det lugnt och sett på tv och sånt. Hade tänkt fara på stan med bland annat eweilina men jag var ju som lite seg och hade en del saker jag var tvungen att göra som att tillexempel läsa den dära andra världskriget boken så jag hann inte. Ikväll var jag hur som helst och såg filmen "I taket lyser stjärnorna" på bio med Ewe, Katta, Linnea & Johanna. Den var riktigt bra men sorglig, snyft. Jag satt typ och grät så det bara sprutade tårar och höger och vänster. Okej kanske lite överdrivet men jag satt och grät lite här och var. Och mitt i allt då jag började gråta började ewe skratta åt mig så då började jag skrattgråta kul.... ;) Hahah aja det var iaf roligt att gå på bio :) Har ni sett den filmen? Isf vad tyckte ni om den? =) Till alla er som inte har sett "I taket lyser stjärnorna" gå och se den nu!! = ) Jag har läst boken förr men det var ett bra tag sedan men den var faktiskt också rätt så bra den med. Nu ska jag nog spela lite på min pet sak hehe.

Kraaam

Älsklingslåten!!


one united world

Idag blev det ingen friluftsdag utan en vanlig skoldag. Enligt lärarna var det för kallt och blev därför inställt. Vi blev jätteglada... not. Men det blir någon annan dag i Mars så. Men jag hade gärna haft en frilufts dag eftersom det känndes faktiskt lite jobbigt med vanliga lektioner måste jag säga. Men snart är det hur som helst en efterlängtad helg. Det känndes verkligen som om det var fredag idag men ickesanicke. Hade tänkt göra en rätt så tidig kväll ikv och gå och lägga mig och soova eftersom jag rätt trött nu. vi hade ju lite sovmorgon i morse till halv 10 och det var hur härligt som helst. Men oturligt nog så har vi inte sovmorgon sådär jätte ofta. Börjar vanligtvis 8 varje morgon. Helgens planer är väl erik, bio och träna och lite till typ :) Men det ska nog bli toppen. Sedan så är det ju bara att börja peppa för Sportlovet v 10. Det ska bli så rooligt! :D

Morsning korsning

Musik

Satt just och lyssnade på dessa låtar och vissa av dem var faktiskt rätt så bra =)
Min favorit av dessa låtar måste nog endå vara Kelly Clarkssons nya låt eller Lady Gagas låt.  Men jag slänger iaf upp ett youtube inlägg med Kellys låt.

Lady Gaga - Eh, Eh

Basic Element - Touch You Right Now

Kanye West - Heartless


Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Beyoncé - Single Ladies



hmm...

                                                                                                                                           
Foto: jag
Bara för att radion just spelade låten....


little child
dry your crying eyes
how can I explain
the fear you feel inside
cause you were born
into this evil world
where man is killing man
but no one knows just why
what have we become
just look what we have done
all that we destroyed
you must build again

when the children cry
let them know we tried
cause when the children sing
then the new world begins

little child
you must show the way
to a better day
for all the young
cause you were born
for all the world to see
that we all can live
with love and peace
no more presidents
and all the wars will end
one united world
under god

when the children cry
let them know we tried
cause when the children sing
then the new world begins

what have we become
just look what we have done
all that we destroyed
you must build again
no more presidents
and all the wars will end
one united world
under god

when the children cry
let them know we tried
when the children fight
let them know it ain't right
when the children pray
let them know the way
cause when the children sing
then the new world begins

Hot n cold?

hmm... alla gamla bilder har försvunnit från datorn, det var ju lite mysko haha. Jag får försöka få tillbaka dem snart. Om tio minuter går bussen så jag ska snart klä på mig och gå ut till busshållplatsen. Vi ska ju som sagt konstruera spel på våran flff- dag så att det lär ju inte vara så jobbigt idag.  Men kallt är det idag också, hur kallt vet jag inte riktigt.

 Hittade en liten bild hur som helst på Nina och Fanny.  Enjoy! =)

Kram

Kaaaaaaaallt!

Kallt var rätta ordet. I morse var det 24 minus grader hemma hos mig. Helt sjukt kallt. Det är inte ens roligt! Jag höll typ på att frysa ihjäl och självklart skulle vi ju gå till eddahallen där bolliskolan var kul.... Det var inte ens många från bolliskolan som skulle vara med så det var lite ovärt men om man nu ska se nåt positivt fick vi iaf lite friskluft (a). Halva klassen skulle labba idag men jag hörde till den halvan som ska labba på fredag morgon ist så att idag fick vi sluta kvart över 1. Det var hur härligt som helst. Efter skolan följde jag med Linda ett tag på stan kollade på en ettårs presentgrejs för snart har hon och matte varit tsm i ett år. Grattis! =) Sedan for jag hem och försökte att läsa lite ur andra världskrigetboken men det gick inte så bra utan jag satte mig och såg på en massa program på mtv ist vilket var mycket roligare. Framför allt the hills. Älskar den serien! Nu ikväll har jag suttit fastklistrad framför house. Hehe I´m a big fan of house ;P Imorgon har vi flff vilket innebär att vi ska göra klart vårat spel som vi skulle konstruera själva och sedan skulle det tydligen vara någon tävling om vilket spel som var bäst och lärarna skulle utse vinnaren. Vi har väl inte allt för höga förhoppningar om vinst men.. ;) Vi får iaf börja typ 35 min senare så att det är rätt så värt och vi har inga vanliga lektioner för den delen heller. På torsdag blir det friluftsdag om det nu inte är alldeles för kallt. Det fanns väl en gräns på minus 20 grader så vi får se. Vi får helt enkelt hoppas på varmare tider!! Jag valde hur som helst snowboard i byggdsiljum så det blir nog toppen! =) Peppa peppa.

xoxo


Jag ska slåss i dina kvarter!

 

Tyckte ändå att melodifestivalen hade rätt så bra låtar faktiskt i del tävlingen här i skellefteå. Var ju och såg på repetitionen. Men en låt jag verkligen jag fastnade på var denna men Lasse Lindh och bandet med låten jag ska slåss i dina kvarter. För övrigt gillade jag Måns låt också och även the H.E.A.T s låt. Kom för ett tag sedan hem från träningen så nu blir det duschen och sedan bums i säng för jag är alltid så himla trött så imorgon satsar jag på att vara pigg även fast jag förmodligen ändå kommer vara jätte trött hur tidigt jag än lägger mig haha. Men så brukar det vara ibland. Btw vad tyckte ni om den här låten? Bra/ Dålig??  Sov gott!

Kram

Foton


Monday

Ska iväg på träning om bara någon minut så jag gör mig klar för fullt. Får se om jag får ont i foten idag då för då blir det nog att ägna sig åt armhävningar och situps och kanske något rygglyft sådär men det är inte heller fyskam och jag behöver det ^^  Måste träna upp armarna så jag blir stark heh =P Dagen förövrigt har varit bra. Eller bra och bra den var ju lite jobbig med mycket lektioner och sluta sent men den funka om man nu får uttrycka sig så. Min mattelärare tycker iaf att jag alltid ser så glad ut även på skolan så det är väl ett plus I guess. Aja ska dra nu puss :*





Some pic

Är de inte söta så säg?!?! =)


    




Love story ♥

Försenade allahjärtansdag låten som jag tänkte lägga ut igår men jag orkade inte (a)


18:59

Min dator krånglar och vill inte starta så det var ju inte så bra. En negativ sak och till någonting positivt, det är gossipgirl ikväll!!! :D Börjar om typ 6 min hur bra som helst. Dagen har väl mest bestått av läsning i andravärldskriget boken förövrigt. Inte speciellt roligt men sånt som bara måste göras. Ha en bra kväll!!



kram ♥

Tråksöndag

Vaknade något sent idag men nu är jag uppe och sminkad och klar haha. Nä men nu får jag se vad jag gör. Ska inte träna idag eftersom foten fortfarande är svullen och jag vill verkligen att den ska bli bra så snabbt som möjligt så att jag kan börja träna igen. Jag har ju i och för sig bara stukat foten men har ändå haft ont i den ett bra tag så att. Ska nog försöka läsa i min andravärldskriget bok som jag ska redovisa på muntliga nationella. Boken är rätt dryg och ganska lång så det har inte gått så snabbt framåt. Den heter molnfri bombnatt i alla fall. Men jag måste ändå säga att från och till är den rätt bra dock så hoppar de ganska mycket mella nutid dåtid och någon tid mittemellan så ibland kan det vara svårt att hänga med. Har typ 270 sidor kvar nu så jag får nog snabba på med läsningen lite. Nej nu ska jag nog ut och gå så att jag kommer mig ut i allafall en liten stund idag och sedan blir det att sätta igång med läsningen. Ikväll kanske jag ska se gossipgirl eller visst är det de ikv, någon som vet? :) Ni får iaf ha en bra dag!


Alla ♥ dag

Idag är det ju den 14/ Andra vilket betyder att det är alla hjärtans dag idag. Tänkte faktiskt börja med att fråga vad ni gjorde denna alla hjärtansdag? =) Tänkte berätta om min Lördag men först tänkte jag berätta vad jag gjorde igår. Jag gick i skolan som vanligt under dagen och fick såklart veta att det var chokladensdag igår. Gud så mycket olika dagar de döper till allt möjligt... Men det gör mig ingenting hah lite chokladdagar skulle väl inte vara fel att ha lite då och då? Efter skolan som ändå gick förvånandsvärt fort med tanke på alla jobbiga lektioner sp skyndade jag mig ner på stan och köpte lite allahjärtansdagpresenter och lite kläder heh. Missade bussen och jag hade faktiskt rätt så bråttom så mamma kom och hämtade upp mig och så for jag hem gjorde i ordning allt inför kvällen och duschade och gjorde mig klar. Jag fyllde ju år för ett tag sedan. Närmare sagt den 15:e Januari. Men ja haha jag hade bjudit lite folk typ 15 pers och så hade jag mat och en massssssa gott gott. Har typ kvar en massa men det gör ingenting alls jue. Vi hade hur som helst väldansroligt. Hade tänkt lägga in lite bilder från kvällen men jag vet inte om jag fick så bra bilder men kanske kan få lite bilder från linnea (a). Ewe sprang ju flitigt runt med hennes kamera och fotade så några bilder måste ju ha blivit bra. Och ett plus på det så fick jag ju´asgrymmapresenter hoho. Taack! =) I morse blev det att stiga upp tidigt. Jag hade bolliskola match i basket. För er som inte vet så är bolliskola ett "elevens val" där vi spelar fyra olika idrotter, basket, handboll, fotboll och innebandy. Vi förlorade men jag tycker att vi var duktigt hur som helst. Vi kämpade och det var ju som det viktigaste och plus att jag faktiskt hade roligt även om jag tyckte att det känndes drygt att stiga upp halv 7 på en lördag. Okej, jag kanske kunde ha stigit upp lite senare men... Efter matchen bar det av till melodifestivalens genrep med mamma, kicki (mammas kompis) & camilla. Detvar faktiskt riktigt roligt. Sedan åkte vi hem till camilla och kicki och åt middag och sedan hämtade vi upp erik och jag och han for hem till mig och spenderade resten av kvällen där och camilla for till per. Det blev en toppen allahjärtansdag kan jag lova!! <3 Bäst i melodifestivalen måste nog ändå ha varit Måns och H.E.A.T men jag tyckte även att "håkan hellström liknande killen" som typ hette Lasse Lindh var rätt rolig/bra. Tänkte passa på att önska alla en bra allahjärtans dag och säga det att ni klarade en fredag den 13:e så nu måste ni bara klara av att överleva nästa fredag den 13:e mars också.
Många pussipussar älsk, love yah!

pussokram♥


Älskar låten!


Det kommer bilder från igår senare :)

God och glá kexchoklad?

Filmen var riktigt bra. Litesorglig men bra. För er som inte vet så såg jag valkyria. vi började klockan halv 9 idag så vi tod kvart över 8 bussen. Då satt vi och spelade spel och sedan skulle vi konstruera ett eget spel också. Vi är inte riktitgt klara med vårat spel än men det ska färdigställas nästa onsdag tror jag att det var. Men det blir nog bra tror jag men tills att spelet är klar tror jag att vi håller lite sekretess på det ;) Efter det gick vi och åt, sprang ner på stan och därefter sprang vi och tog bussen till maxi och därifrån gick vi till nordic light där vi skulle på studiebesök. Sedan gick vi en bit med våran lärare kent ungefär tillbaka till maxi där vi tog bussen tillbaka till stan igen. Där sprang vi runt ashungriga och väntade på de andra eftersom vi skulle äta på stan. Vi gick runt i lite affärer och kollade men hittade så klart ingenting och så gick vi in i melodifestvalen tältet vilket var rätt roligt. Vi gick och åt på dallas med några killar från våran klass och sedan gick vi köpte biljetterna till bion och gooodis heh. Gött vare! =) Har varit hemma idag ett tag och nu ska jag nog städa mitt rum och sen sooova. Är inte liiite trött hah. Bjuder på en bild från i lördags också ;) Tänkte egentligen lägga in en annan bild med fick inte för linda. Men jag ska köra övertalningsmetoden och se om jag kan få ett godkännande. Sov gott!  Kraam

so what

Nu var det länge sedan jag skrev här på bloggen. Men jag ska fixa en ny design så fort som möjligt och så ska jag förska uppdatera oftare. Hur som helst tänkte berätta vad jag gjorde i helgen och vad som har hänt sen i veckan också vilket inte är så mkt att prata om men jag ska skriva lite kortfattat. I lördags hade Fanny sin "Tjej kväll" för att hon fyllt år för ett tag sedan. Vi åt middag där. Det var jätte gott. Sedan väntade en asgod pannacotta och massa snacks. Rolig kväll. Vi var försten lediga torsdag och fredag förra veckan så då var jag med Erik vilket jag även var i söndags. Vi var även lediga i måndags och i tisdags fick vi tillbaka soproven bland annat. Jag tyckte att det provet känndes jätte lätt. Jag fick iaf 61 av 64 så jag blev rätt nöjd. Igår rullade dagen som bara på. Kunde inte träna eftersom jag har stukat foten så vi får väl se hur det blir med träningarna framöver men jag längtar och jag vill verkligen spela basketmatchen på lördag. Aja får se hur det känns i foten då. Nu sitter jag här men ska snart springa och göra mig klar innan bussen går. Ikväll blir det att se bio. Valkyria närmare sagt. Vi ska iaf se den med klassen och detta räknas då som en so lektion så vi får kompledigt sen. Hur värt som helst. Innan bion tänkte jag och några kompisar gå och äta på dallas så det blir nog gött. Skriver nog mer sen och kanske vad jag tyckte om filmen osv.

 < två bilder från i lördags. kommer säkert med fler sen men nu måste jag göra mig klar.

Ha en bra dag!
Kram

RSS 2.0