Update

okej nu var det grymt länge sedan jag skrev här, jag vet. Skärpning! Riktigt svårt att komma på ngt bra att skriva om måste jag säga but I will do my best to kepp up this ;P Lägger in en typ av årssumé av 2008 nedan så kan ni läsa lite där. Annars under jullovet har jag nog bara tagit det lugnt och varit med kompisar, tränat osv :) På nyrårs var jag med en massa i Viktors kvartersgård vilket var riktigt roligt. I helgen blir det no att vara med kompisar och så blir det att träna lite tror jag också. Vi har fått en massa träningar. Jag tror till och med att vi har 5 eller 6 träningar i veckan om jag inte minns helt fel. Men det ska nog bli bra.


 Jag och Fanny fyllde 15 år i Januari.
* Vi hade Gunnar som fotbollstränare, även lasse och uffe :) 
(Nu har vi nya tränare)
*
Jag tog moppekörkort hehe.
* Det blev skolavslutning och vi betygen. 
* Direkt efter skolavslutningen bar Stockholm och sedan vidare till Turkiet
(Åkte med familjen + kusinerna moa och alma, min faster elisabeth och Jonas) Jag hade verkligen hur roligt som helst där i Turkiet! Hoppas på Usa nästa sommar.
* Hehe tappade min dåvarande mobil i toan så att den blev ganska så paj :]
* Fick en moppe som jag körde runt med lite överallt med.
* Sedan blev det en massa konfirmationsträffar i juni.
*Vi åkte till Göteborg och Gothia med fotbolls laget. Vilken upplevelse!
(Vi hade hur kul som helst där nere. Önskar att vi kunde få fara i sommar också = / )
*Lisseberg
*Vi träffade kända brasilianska pojkar. En i laget var värd 100 miljoner tro det eller ej men det stod om det i tidningen och de var våra dudes hehe  ;P
* Var på Gotland med konfirmationsgruppen och cyklade runt på tandemcyklar. (Markus och Johannes klagade något på mig och emma men vi cyklade faktiskt mkt bättre än vad de gjorde så de ska bara hålla tyst hehe ;P ) Vi hade verkligen jätte roligt där, cykla runt, bo i tält och mingla haha, ne men det var skit roligt.
*Jag blev konfrimerad och fick en ny mobil och en massa annat.
*Linda fyllde år i Juli då jag, saga, nina och fanny fixade en lite rolig present till henne haha.
(Vi hämtade upp henne på moppen och körde henne där vi hade förberett en massa mys och stannade där hela kvällen. Hur kul som helst var det! Självklart fick hon en "vanlig" present också ;)
*Vi började 9:an
*Var i ö-vik för att min lillebror hade hockey cup
(Var med emma och lovisa och en del med jonas. Vi gick på stan, badade osv, roligt var det iaf =P )
* Vi fick första betygen för 9:an och jag blev jätte nöjd faktiskt. (Har räknat ut min poäng förut och om jag minns rätt fick jag 275 p eller nåt sånt )
*Sedan satte jullovet igång wihoo! =D (Jag vet inte om jag gjorde så mkt speciellt, det blev att vara med kompisar en massa och spela lite fotboll osv, det vanliga med sovmorgonar förstås. Jag tror inte att jag la mig tidigare än klockan 2 någon dag. Fick en fin avslutning på jullovet iaf. Då vet alla. Även om det var inne på det andra året men wtf bryr mig inte heh)
* Nyårs (Åt hemma hos mig med erik och vi han se en film innan vi gick till de andra i Victors kvartersgård där vi höll till resten av kvällen. Vi åt, snackade, spelade rock band och en massa annat. Vet inte om jag har några bilder som jag kan lägga upp därifrån men men.. iaf,  tack för en rolig kväll och en rolig nyårs flickor och pojkar! )

xoxo


RSS 2.0