Hooj

Tjena hooj bloggen, Idag var vi lediga från skolan precis som igår. Fett chill alltså hihi! På torsdag har vi engleska prov... mindre roligt kanske men men iaf nu äre så iaf. har inget roligt att skriva ikv så jag avlutar med det här inlägget. Go natt puss

shopping

 skinnjacka från veromoda.
 bruna korta stövlar från dinsko.
 svarta stövlar från dinsko.
 vinterjacka från jc.
 enkla örhängen från glitter.


mössa 99 :- från gina tricot
99:- kommer inte ihåg inköpsställe (a)
svart väska från hm 149:-

kvällens outfit
Tröja från bik bok. 199:-
svarta crocker jeans. kommer inte ihåg pris (a)

Inte finaste bilderna men de får duga hah. 

Nu ska jag iväg till elina och det kommer att bli skit roligt, ha en bra kväll! :)
Hasta luego

Tips,

*För er som vill ha ett rynkfritt ansikte kan ni göra en andsiktsmask av Avokado. Jag har aldrig testat det men många säger att det är riktigt bra. I och för sig har jag inte speciellt rynkigt anskite heller (A).

1 mogen advokado
1tsk flytande honung
1 tsk citronsaft
1 tsk naturell yoghurt

*Blanda alla ingredienserna i en skål och mosa till en smet. Ställ allt i kylen i ca 30 min.  Applicera maksen i anskitet och låt sitta i 10 min innan den avlägnas med kallt vatten.

Katrin plommon ska ge glänsande hår sägs det. De innehåller A-vitaminer som blir utmärkt coctail för hårväxten. Katrinplommon är dessutom fulla med järn som ger energi och förebygger trötthet. Försök äta 3 om dagen. Detta tror jag faktiskt att jag ska testa. Det där med glänsande hår lät ju inte helt fel inte... =)

Har faktiskt köpte lite nya saker. En skinnjacka, en ny tröja, nya vantar, två nya mössor och ny vinterjacka, två par nya skor, nya örhängen. Nu måste jag bara kompletera med nygra täckisar i skidbacken och en sjal. Tänkte mig en blommig sjal men får se vad det blir. Om jag hinner kan jag lägga ut lite bilder och kanske kvällens outfit. Den kommer nog bli väldigt enkel.

Kraam


Sábado

Tänkte fara ut och springa nu sedan ska jag försöka fara in på stan och efter det får vi se vad jag hittar på. Ikväll blire iaf Elina och en massa fler eftersom hon fyller årså ja de är nog min dag. Ett citat från igår:

-Om vi inte överlever så dör vi. HAHAHAH

ojojoj vad djupt :]
Kanske skriver mer sen. =)


 suddig bild på saga och nina men den får duga :)

puss

Låtar i mängder!

 

Tävlade med fanny om vem som kunde lägga ut mest bra låtar med jag tror inte det gick så bra för henne men enojy! :D
Go natt allesammans!
puss

Onödigt?

Fick en idé av fanny.. Det var nämligen att skriva lite onödig fakta som kanske inte så många vet heh. Har inget bättre för mig just nu så att så fåre bli. 


* Fjärilar smakar med fötterna.
* En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
*På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.
*100 personer dör årligen till följd av att ha satt enkulspetspenna i halsen.
* Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
* Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
*Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.
*Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.
* Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.
* Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.
* En snigel kan sova i tre månader.
* Inget ord i det engelska språket rimmar med "month".
* Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa..
*Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.
* Alla isbjörnar är vänsterhänta.
* En struts öga är större än dess hjärna.
* Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.
* Om Barbie fanns på riktigt skulle hon ha måtten 39-23-33.
* En krokodil kan inte sticka ut tungan.
* Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.

*Det djur som dödar flest människor i världen är faktiskt myggan. Myggan tar över två miljoner människors liv per år. Och då är inte personer inräknade som har blivit irriterade till döds av den lilla rackaren. Nej, malaria är anledningen till de höga dödssiffrorna.
*Födelsemärken, eller nevi som de kallas på läkarspråk, är egentligen små godartade tumörer av pigmentceller i huden.
Jag bjuder även på denna härliga låt från filmen step up 2 som är grymt bra. Har ni inte sett step up 2 eller step up så åk till närmaste hemma kväll eller uthyrningsbutik och se den. Första tyckte jag var ännu bättre tror jag men det är ju ofta så när det kommer uppföljare. Men helt klart sevärda! Ikväll var jag Nina Fanny och Saga på Nordanå. Det var lite olika saker man kunder göra. Vi såg lite på dans och tog en fotograf ett kort på oss och skrev ut det och så pysslade vi till det haha, vi hade rätt så skoj otroligt nog. Och så såg vi på när några spelade guitar hero men vi spelade så klart inte.... Det skulle bara bli pinsamt. Men vinnaren i Guitar Hero tävlingen fick en Elgitarr och förstärkare och några av de andra som tävlade vann biobiljetter. Vi lyssnade även på något föredrag men om Krav någonting och hur man skapar ett nytt liv eller nått sånt... Men det var väldans drygt. Där vid 23 gick vi till max där jag köpte en Ramlösa och fanny köpte en dricka(cola). Ja nu blev det lite extra onödig och obetydlig fakta som får avsluta kvällen. Ha en bra helg! :D
Kramisar Fridaa

Tjena hoj gummi boll,

Tänkte göra om bloggen sen när jag får lite tid över men de närmaste veckorna har vi ganska mkt prov och så vill man ju hinna med att göra massor av andra roliga saker så kanske inte ens skriver på ett tag framöver. Som sagt jag har ju inte varit så speciellt duktig på at uppdatera bloggen men jag hoppas att jag ska göra det i framtiden iaf. Imorgon blir det nog kompisar, skola och en massa annat roligt. På lördag fyller min kompis Elina år så grattis till dig! :D Då ska vi komma till henne. De kommer nog bli toppen! På söndag tror jag inte att jag har planerat in något speciellt men något hittar jag väl på ändå. Vi är lediga från skolan på måndag och tisdag så det ska ju bli toppen. Jag och tjejerna tänkte göra någon form av myskväll på måndag men får se hur det blir med det. På tisdag har jag inte en blekaste aning om vad som händer men får helt enklet ta dagarna som de kommer. Nästa helg har vi återträff med konfan. Det ska bli riktigt skoj! Sitter nu och lyssnar på en massa härligt bra musik och  efter det ska jag nog börja gå och göra mig klar eftersom vi har trots allt No prov imorgon. Alla har väl förmodligen hört om massakern som ägde rum i Finland. Så hemskt hur kan man göra så mot en massa oskyldiga elever? Jag fattar det inte. Det är ju skandalöst att någon ens tänker tanken. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte ska hända igen och att de tar till drastiska åtgärder så att det inte ska återupprepas.  



Ha de gött!

kraaam

BARNPROGRAM!

Ja nu är det så att vi har no prov imorgon... Inte så roligt men jag hoppas att det kommer att gå bra :D Hade inte så mkt att göra men haha jag hittade det här klippet med en kille som sökte till idol. =) Lite roligt och bra uppladdning kaske vad säger ni? Får jag MVG på det här provet får jag nog ta och börja lyssna på den här varje gång haha. Sök till bolibompa nu med en gång! =D

Friskis och Svettis

Hej, har precis ätit middag. Pizza blev det och gott vare!=)  Innan dess vare dans med Friskis och svettis som gällde. Nästan hela fobollslaget var där. Det gick inte så bra för vi fattade typ rörelserna just när men inte skulle göra dem länger..Typiskt... Man blev inte så svettig. Har tänkt försöka gå på så många pass som jag hinner med i år. vi vet ju inte riktigt hur det blir med fotbollen så.. Ska nog köpa årskort eller sässongskort eller vad det nu är man köper till friskis och svettis Hur som helst nu ska jag hoppa in i duschen och ikväll blir det att vara med nina.

Kraam

Halloj!

Hej allesammans!
Jag är kär i tokiohotel hah! Tycker att de är så bra... nu lyssnar jag på den här låten:
Moonsoon- tokio hotel
Idag har jag väll bara gått i skolan och tagit det lugnt. Nästa onsdag ska bolliskolan till Umeå för att se en landskam mellan ungern och Sverige i Basket tror jag det var. Skoj ska det bli. Jag malin och några till från bolliskolan hade tänkt svänga in på någon restaurang och äta innan. Gött! För att vi åker dit på vår fritid får vi vara lediga från två st bolliskola timmar. Det kallar jag värt!! Annars har jag väll inte så mkt mer att säga just nu. Måste gå och läsa lite ur min bok eftersom imorgon ska vi fylla i på svenska vad vi har läst i veckan och jag har inte läst så speciellt mycket hehe (A). Men jag läser faktiskt en rätt så bra bok just nu så de blir nog inga problem ;D.

Ha det bäst!
Kram





Hey!

hehe nu är det länge sedan jag skerv på bloggen. Har bara haft en massa annat att göra så jag orkar inte riktigt (A). Men nu skriver jag iaf. Satt precis och såg på idol. Och vilken stjärna. Klicka på länken: http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603666 hon var bland det bästa jag någonsin hört. Hoppas hon kommer långt. Hon skulle lätt kunna slå igenom med sin speciella och vackra röst! Vad har annars hänt den senaste tiden? Inget speciellt vad jag kan komma på nu iaf. Har väll blivit en del kompisar och träningar. Typ det vanliga. Föresten vi har tagit skolfotot nu och åh vad jag blev missnöjd. Varje år tänker man att man ska bli bra på kortet och vad händer? Jo man blir lika ful varje år. Eller iaf jag blir det. Alla blir alltod så himla bra. Men alla säger alltid att det blir så dåliga fastän de blev jätte bra på kortet... Jag tror att man är lite självkritisk mot sig själv. Fy skämms. Skriver mer sen! Här får ni se hur skolfotot blev, inte bästa kvallan men här är det...Ps. Hampsu och Felix saknas på bilden. De var på nåttt hockeygrejs tror jag. =) 

 9a

kram Frida


RSS 2.0