Stadsfesten

Har inte skrivit på ett tag nu men....som ursäkt är det sommarlov och har inte tid hah (A)
Iaf hela helgen har jag typ spenderat på Stadsfesten. Inte för att det är jätte roligt att vara där men ja så är det iaf. I frdags hade vi match. Vi förlorade mer säger jag inte haha. Efter den skyndade vi oss att göra oss klara för att åka till stadsfesten. Vi hade köpt biljetter för att komma in men vi sprang även mellan till karusellerna. Det var en jjätte snäll karusellkille som bjöd oss först en gång och sedan en till gång efter det. Jätte snällt! Igår var jag där med Nina och fanny igen, vi hade inte tänkt åka några karuseller men så vinkade killen till mig och nina att vi skulle komma och då fick vi åka gratis först en gång sedan frågade han om vi ville åka en till med och då svarade vi ja. Men när vi satte oss i den karusellen kom en annan killa och tog mig i handen och sade att jag skulle sitta med killen som bjudit oss och då fick nina sitta själv så då gick hon hah :( Då satt jag kvar där själv och åkte karusellen med den dära killen. Efter det så frågade han om vi ville åka en till. först frågade han om jag ville åka en jätte hemsk med han men jag vågade inte åka den men då frågade han om jag ville åka den roligaste karusellen och då kunde jag inte säga nej så jag tog med mig nina och så åkte vi den. HAHHA jag vill åka mer men nu får jag vänta tills vi ska till Göteborg på Gothia och då kan jag åka på lisseberg. Längtar skit mkt efter Gothia!!! :D:D


I fredags var vi blan annat och såg EMD och Europe. Vi tänkte även se Erik Gadd men han kom aldrig han var typ förkyld sjuk eller nått sånt. Tack för en rolig fredag kväll Emma Fanny och Nina!! :D



har lite roligt...

Vad är du i skolan ?

TÖNT
du har glasögon ( ) (fast änvänder dom inte ofta, utan använder linser)
du har tandställning (x)
du pluggar alltid ordentlingt på lektionerna ( )
du gör dina läxor (x)
du har aldrig skolkat ( )
du har aldrig behövt göra om ett prov (x)
du känner dig ofta ensam ( )
du brukar nästan aldrig vara ute på kvällen ( )
du har blivit kallad tönt ( )
RESULTAT: 2

FJORTIS
du sminkar dig i minst en kvart på morgonen varje dag (x)
du tupperar håret och andvänder hårspray varje dag (x)
du röker/tjuvröker ( )
du har mycket "kompisar" som du bara känner på datorn (x)
du andvänder ord som puss, älskar dig m.m irl ( )
du håller nästan alltid på med din mobil ( )
du andvänder ungefär 5 liter parfym varje dag ( )
du brukar andvända klackskor ( )
du lyssnar mest på r'n'b och reggae ( )
du dricker ofta alkohol ( )
du har blivit kallad fjortis ( )
RESULTAT: 3

EMO
du bryr dig inte speciellt mycket om skolan ( )
du har nästan alltid svarta kläder ( )
du sminkar dig med kajal/eyeliner ( )
du har svart hår och snedlugg ( )
du har vans eller converse ( )
du sitter ensam och lyssnar på din mp3/ipod på rasterna ( )
du lyssnar på band som tokio hotel, mcr, fall out boy, green day m.f ( )
du skär dig ( )
du är aldrig ute på kvällarna. du sitter inne och lyssnar på musik ( )
du har blivit kallad emo ( )
RESULTAT: 0

BITCH
du skriker på folk du inte känner ( )
du ger ofta folk "bitchblickar" ( )
du har någon gång hotat någon ( )
du har någon gång slagit ner någon ( )
du bråkar ofta med folk ( )
du är lättirriterad ( )
du är väldigt envis (x)
du är alltid den som "vinner" i bråk ( )
du är ofta i slagsmål ( )
du har blivit kallad bitch ( )
RESULTAT: 1

RIKEMANSBARN
du shoppar varje dag ( )
du äger saker från d&g, gucci eller dior (x )
du andvänder aldrig samma kläder 2 gånger samma månad ( )
din garderob är alltid proppfull (x)
du har mer är 5 par skor (x)
dina föräldrar ger dig ofta pengar utan andledning ( )
du får ditt studiebidrag (/) (halva)
du har eget bankomatkort (x)
i ditt rum finns både dator och tv (x)
du tackar inte ens när du får pengar längre ( )
du har blivet kallad rikemansbarn (x)

RESULTAT: 5.5

Foton

Var lite svårt att få med alla i klassen på bilden men, här har ni iaf våran underbara klass som alltid står på det rakaste ledet! (A)  Klassen som alltid står på det rakaste ledet!

Ni är bäst, ett stort + på er!                           Ni är bäst!!



          Nöjda med betygen?? =)

  Arlanda flygplats- På väg till Turkiet!! =D

 Jonas uppe på scenen- tillsammans men en jätte duktig trollkarl =)

 miss u!                          Poolen =)
 Kusin,lillebror, jag  ozzi

     ruinerna!

 Stranden!! <3   










En bra början på sommaren!!

Ja det var väll för ungefär en vecka sedan vi fick sommarlov, härligt säger jag bara!
Tog lite kort från skolavslutningen så ni ska få se nått kort. Direkt efter skolavslutningen skyndade jag mig ha för att hämta de packade väskorna och hoppade in i bilen tillsammans med resten av familjen sedan åkte vi till Stockholm. Det var ganska jobbigt att sitta i bilen en hel dag även fast vi gjorde några små stopp på vägen. I stockholm lämnade vi bilen på någon parkering och träffade kusinerna Moa och Alma och även min faster Elisabeth och Jonas. De skulle alltså följa med oss till turkiet. Vi fick skynda oss lite till Arlanda och sedan fick vi stå i en lång  lång lång kö för att checka in väskorna. Sedan tog vi oss till taxfreen men jag hittade tyvärr inget där då. Efter ett tag fick vi komma in i flyget. flygresan skulle ta cirka 4 timmar men den tog något mindre tid än väntat. Vi landade i Antalya och där väntade en bussresa på cirka en timma för att ta sig till Side där hotellet är. Vi bodde på ett hotell som heter side star beach. Jag är skit nöjd med hotellet. Det fanns nästan alltid något att göra. Under dagarna hade de olika aktiviteter hela tiden som tex. Gym, vattenpolo, volleyboll och en massa annat. Jag var med i några av dem. Det var oftast trevliga turkar överallt. Två av dem vi träffade hette Ozzi och emrah. De var jättesnälla. Vi spelade fotboll med dem några dagar. Från början hade4 jag bara sett emrah stå coh jonglera och trixa lite med bollen och då frågade jag han om han spelade fotboll. Då sa han att han spelade fotboll i kroatiens bästa liga men att han spelade när han redan hade skadat foten och då blev foten så dålig att han var tvungen att operera den, och nu kan han inte spela fotboll på den nivån eller han hoppas att han kommer att kunna det nästa år. Hoppas att den läker så att han kan spela igen för han var grym! I övrigt solade och badade jag för det mesta men även shoppade lite, men jag hittade otroligt nog inte så mkt. Hotellet var verkligen suprer bra och det som gjorde hotellet ännu bättre var att det hade all inclusive. Alltså fick fick hämta hur mkt dricka mat glass mm. Side är verkligen ett fint samhälle. Det finns runin rester från romatiden. En av dagarna åkte vi parasailing. Hur kul som helst. Och där uppifrån kunde man se stora sköldpaddor i havet. Jag skulle lätt vilja tillbaka till Turkit nästa år igen!
Saknar allt speciellt värmen och emrah ozzi och han jag aldrig kommer ihåg namnet på hihi! (a) =)

Ha det bäst!!

Nu är det så att...

det var ett bra tag sedan jag skrev sedan sist men nu när sommaren börjar närma sig är man ute och gör så mkt annat att man helt enkelt glömmer bort det (a) Iallafall idag hade vårat arbetslag någon slags av friluftsdag då vi hade brännbolls tunering och fotbollstunering, alltså det blev faktoskt rätt så roligt även om man hellre varit hemma och solat och badat. Vi fick sluta rätt så tidigt :D efter det åkte jag hem bytte kläder åkte in en snabbis på stan och sedan skyndadde jag vidare till frissan för att göra ljusa slingor i håret. Jag blev rätt så nöja faktiskt. Imorgon slutar vi tidigt. Börjar klockan 9 och slutar klockan elva. Rätt så chill? efter skolan så ska jag och vännerna antigen gå ut och äta eller fika men vi får se hur det blir. Vi kanske till och med gör båda, vem vet? På kvällen blire slut packning inför resan så härligt. Jag längtar så in i bomben alltså. Ska sola och bada och se till att bli riktigt brun.(Vi får väll se hur det går med att bli brun, men jag ska iaf göra ett gott försök)!! Försöker föresten att lära mig att lägga in youtube klipp på bloggen men det går inget vidare med det haha. Nån som vet hur man gör?? =) I alla fall nu ska jag nog börja göra mig klar. Ska försöka gå och lägga mig nu så att jag är pigg till imorgon.


 

När man ser den här bilden börjar jag att längta ännu mer till resan åhh!!!! :D

  Hotellet!!



 

Hare bäst puss!!


jadu

I torsdags  hade vi nån fridrottsdag haha. Iallafall så fick de som inte ville vara med gå ut och gå och jag var så klart en av dem hihi (A) Efter lunch fick vi sluta för att rektorn var så snäll, tack =) I går var jag först med emilia och sedan träffade vi sanna och några och då åkte vi till bergsbyn och träffade vi några där men det var verkligen myggigt så vi åkte in till stan igen och då var vi med malin och victor ist  hah :) I dag gjorde jag en tårta till mormor som egentligen fyller 70 år när vi är i turkiet så vi fick fira henne nu ist. Grattis mormor!! :D Sedan gick jag och nina på stan och efter det var jag med nina och elina och även då for vi runt och var med en massa folk. Sedan på kvällen slöade vi bara hos elina men de var rätt roligt de med hah :D På stabn hittade jag föresten två linnen och en snygg t-shirt från jc och höll på glömma ett par örhängen från glitter som jag tänkte ha på skolavslutningen. De var rätt så enkla men de blir nog snygga till min klänning :D

Ha de bra puss

=D

Jag och Fanny var ute och gick för någon dag sen och då tog vi lite kort, här kommer några men jag orkade inte lägga in alla (a)

image15
image16
image17image18

- Vart tog vägen vägen??
-Jag tror vi åker på en åker hah!

image19






SOMMAR!!

Idag har vi äntligen gjort bort alla prov innan sommarlovet. Skönt!! Nu inriktar jag mig bara på sommaren och på turkiet. I sommar tänker jag hinna med massor av roliga saker tex:

-Turkiet

-Stockholm

- Gothia (Göteborg)

- Gotland

-Sola, bada

-tälta

- hare bäst med vännerna

Jag längtar som attan.. :D men vem gör inte det?

Helg

I fredags kände jga mig verkligen jätte peppad. Det började med att vi hade so och sedan Hk och efter det slutade vi. Efter skolan gick jag Aya Saga och Linda ner på stan. Vi gick runt lite och sedan gick vi och åt lunch på dallas. Det var rätt så jätte gott! Hittade tyvärr inga skor jag ville ha. Jag måste verkligen köpa nya skor till i sommar. Jag är lite inne på att köpa ett par gladiator skor men vi får väll se hur det blir med det. Efter stan åkte jag hem och tog dit lugnt från till ungefär klockan halv 5 då jag åt middag. Det blev ganska enkel middag eftersom det bara var jag hemma. Mamma och pappa var bortbjudna och min lillebror skulle på nått disco. Efter maten peppade jag till matchen med city. Det gick väll si sådär men vi vann iaf :D! Jag malin Nina och Fanny fick förfrågan om att spela med dem eftersom de hade så många borta osv... Det var jätte jätte roligt! Resten av kvällen var jag med elina. På lördagen gjorde jag inte speciellt mycket eller jag gick en snabbis på stan men hittade inte såklart något då heller :/ På kvällen var jag med Emilia, Malin, Katta, Rasmus, Simon, Victor, Victor, Philip och hampus. Jens var också med ett tag men han for iväg sen. Först träffades vi vid maxi vid sju.. och så klart kom jag försent (a) men iaf sedan åkte vi till boviken där vi skulle grilla, men ingen grillade typ. vi gick ut och känne på vattnet och satan vad kallt det var! Efter en stund åkte vi hem till katta där vi hoppade studsmatta, såg fim och så vidare. På söndagen vaknade jag tidigt omkring halv 7 eftersom vi hade match. Jag var inte så jätte peppad då menmen... Vi spelade lika. Matchen slutade 1-1. Sedan kollade jag på no:n har prov på tisag :/  På kvällen var jag med Fanny :D
vi tog lite somriga bilder som jag tänkte lägga ut men hon är ju inte så snabb på att ladda in bilderna i datorn.... Men när jag får dem kanske jag lägger ut dem =) Så skynda dig fanny hahah!! :D
Aja nu ska jag nog börja gå coh göra mig klar är typ lite trött.

image6





Åh jag diggar verkligen de där svarta och bruna gladiatorsandalerna!! Medge att de var rätt så snygga :D

hare bäst puss!!

RSS 2.0