Igår

Hej allihopa!
Igår gjorde ju vi en överrakning för våran kompis Linda. En av oss kom och hämtade upp henne på moppen som sedan tog henne till boviken där jag och Nina varit och fixat lite. Vi hade gjort en picknick vid havet lite avsides. hade bland annat med oss godsaker som kladdkaka, chokladbollstårta och muffins. Även godis och chips så klart! Under kvällen gjorde vi lite olika saker. Tog lite kort och kan nog lägga ut några. Iblan var vi något oseriösa haha. Senare under kvällen grillade vi pinnbörd. Smaskens. Det som inte var så trevligt under kvällen var alla myror som ville äta upp våra godsaker och alla myggor som stack oss. Men detta är något vi definitivt måste göra om tjejer. Nästa gång tältar vi också! I present fick Linda ett kit med bland annat hårspray, hårmosse, saltvattenspray, shampoo, balsam, hårinpckning och en mascara. Igår kväll när jag loggade in på msn fick jag se att en av brasilianarna från Gothia hade addat mig.Jätte roligt! Jag blev jätte glad. Saknar! Ni får ha en bra kväll allihopa!

 vi vet! vi är inte alltid så seriösa....
 Gött!
 Fint!
 inga kommentarer!
 

 HAHAHHA, detta var våran myrfälla!! Vi tänkte att myrorna skulle gå dit istället, men den funkade inte så där jätte bra kan jag säga! =)




 En padda elle groda eller vad det nu är kom hoppandes över våran picknickfilt =)
 Finaste bilder ever!


Kramar Frida

Toppen kväll!

Toppenkvälll med tjejerna var rätta ordet!
Berättar om kvällen imorgon och även då läggar jag in bilder från kvällen. Här kommer iaf två bilder! =)

    Ni är bäst tjejer!

Aja nu ska jag nog gå och göra mig klar. som sagt kommer berätta mer imorgon och även lägga in lite fler bilder. Sov gott allihopa, hoppas att ni haft en lika underbar kväll som jag har haft!
Tack än en gång tjejer!

kramar Frida

Vill ha...

kolla på dessa! Vill ha!  =)

Denna ursnygga t-shirt

och denna.
Båda från Forever21.com





Jättesöt tröja från Topshop.


Näe nu ska jag gå och göra mig klar för ikväll. Ska ju som sagt fira Linda med en överraskning. Ska försöka ta lite bilder från kvällen och kanske lägger in några här på bloggen. vem vet? =)
Ni får ha en underbar kväll allesammans!

Kram Frida


Tisdag

Idag på konfan hade vi lite disskutioner om vad som gör en människa till en människa.. Hmm... Sedan åkte jag Saga, Fanny och nina och fixade lite av lindas present som kommer bla. bli en liten överraskning. Den kommer att äga rum imorgon runt 6. Berättar mer imorgon om vad vi gjorde osv. Nu ska jag nog gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon.Lägger ut två egobilder från förr idag.

 

sov gott allihopa!

Puss

Godmorgon Sverige!

Godmorgon allihopa!
Solen lyser och just nu skyndar jag mig att göra mig klar. Har just suttit ute i solen och ätit frukost. Får väll se hur det går med det, måste hinna ta ut pengar innan konfan.... Idag kommer det ju bli en superhärlig dag och så ska vi sitta inne med konfan heladagen fram till tre...det känns ju jätteroligt! Hur är det med er?? =)
Grattis Linda än en gång!!
kram

   <Linda

Måndag

Hey,  idag har jag inte gjort mer än att vara på konfa och slappat. Visserligen har jag även varit ute och gått några kilometer. Skönt! Nu peppar jag bara till gotland! I övrigt blire nog en relativt tidig kväll ikväll. Känner mig lite trött och måste upp tidigt för jag har konfa imorgon också... måste nog vakna vid halv åtta eller nått sånt iaf. Hoppas verkligen att det är sol imorgon! Imorgon bilr det nog först konfa sedan ska jag och nina, fanny och saga fixa lite inför våran kära kompis som fyller år imorgon. Grattis i förskott linda! Vi ska göra en överraskning för henne på onsdag. Men mer än så kan jag nog inte skriva om hon skulle kolla på detta inlägg (A) Har knappt badat och solat så mkt i sommar, men nu det sista som är kvar av sommaren ska jag ta vara på allt jag bara kan. Eftersom konfan är från 9  till 3 så får jag väll hitta på något efter det. Hoppas ni hinner sola och bada mkt av sommaren som är kvar! =)

Kram


Söndag

Idag har jag bakat med nina. Både chokladmuffins och kladdkaka. Kanske inte så smart att baka när det är så fint väder men så fort vi bakat klart ga jag mig ut på stranden och solade och badade. Sedan for jag med familjen och spelade minigolf. Jag kan lova er alla att jag kom allra sist hah, men det gör ingenting alls =) Nu ska jag bara ta det lugnt och gå coh lägga mig rätt så tidigt. Har nämligen konfa imorgon. Känns jobbigt menmen...vill man till gotland så vill man.

jag vet att jag har tråkigt nu :]


ALLMÄNT...
Namn: Frida
Piercingar: -
Tatueringar: no, no tengo
Längd: 173 cm tror jag
Skostorlek: 38/39
Hårfärg: blondie
Är du kär i någon: njaa
Önskar du att du bodde någon annanstans: nja eller jo ibland iaf
Tänker du på självmord: nepp
Tycker andra att du är attraktiv: ingen aning
Vilket shampoo använder du: olika
Vilken parfym använder du: massor av olika
Vad är du rädd för: hmm... spindlar och andra äckliga småkryp?
Gillar du att tvätta: njaae
Gillar du Berg-och dalbana: yes självklart

SENASTE...
Film du hyrde: I´m a legend tror jag att det var
Film du köpte: ingen aning
Låten du lyssnade på: The kooks- Shine on
Låten du hade på hjärnan: Rihanna- million miles away
Låten du laddade ner: hmm....minns inte
Personen du ringde: mamma
TV program du tittade på: minns inte hah
Personen du tänkte på: jaadu...

FAVORIT...
Mat: grillat kött och potatissallad
Låt: haha svår.... lite olika
Sak att göra: resa, sola, bada
Sport: fotboll
Dryck: smothies
Kläder: olika
Film: ingen aning, eller disturbia var bra iaf
Bil: haha hmm....

ANTAL...
Gånger du varit kär: haha massvis av ggr
Gånger ditt hjärta brustit: -
Hjärtan brustit på grund av dej: ingen aning....
Gånger ditt namn varit med i tidningen: några gånger
Ärr du har på kroppen: ingen aning, nått här och där
SENASTE...
Bok du läste: kommer inte ihåg :]
Personen du fick mail av: ingen aning
Personen du fick brev av: hmm...farmor och farfar tror jag
Personen du fick sms av: Fanny
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: badat, solat, kompisar moppe osv
Var det kul: Hahaa josi de kan du ge dig på att det var
Hur tidigt stiger du upp:  mitt emellan 9 och 10 nån gång
Gillar du att slåss: haha nej jag klarar mig nog helst undan det...
Vad ska du göra ikväll: sovasovasovasovasova...

Är du seriös:
Vad är du allergisk mot: nötter
Var har du ont: benet
Använder du hårspray: yes
Kan du stå på händer: jo ett litet tag
Favorit serie: hmm....ingen just nu iaf

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: jo ibland
Är du glad nu: jepp, alltid glad
Var du glad igår: jaao rätt så tror jag iaf
Känner du någon som jobbar på sjukhus: det kanske jag gör, kommer inte på någon för tillfället iaf
Vad dansar du till: allt möjligt
Stockholm är: stort och härlig stad
Göteborg är: också stort och ännu trevligare stad.
Kan du sjunga: nästan alla kan väll sjunga?
Mer värt än guld: vänner och en massa mer
Spaghetti eller makaroner: spagetti
Ett land jag helst vill besöka: USA, Brasilien, Thailand
Ska bli skoj: Gotland
Ska inte bli skoj: -
Sparar till: inget speciellt
Väntar på: ingenting tror jag
Pålägg som gäller: ost och gurka ibland

Kall kväll?

hej bloggen, ikväll var jag med nina.. vi tänkte först baka så vi gick till maxi och köpte ägg, men sedan bestämmde vi oss för att vi skulle baka imorgon istället så vi tog mopparna och åkte till camillas stuga där även mamma och pappa var på middag. Vi träffade dem badade i sjön och gick sedan in och bastade i en 60 gradig bastu, härlgt! Brukar egentligen inte tycka om att basta men idag var det super. Sjön var mot alla förväntningar riktigt varm. Trodde att den skulle vara lika kall som när vi badade i Falkträsket förr idag... Efter det satte vi oss inne värmde oss lite innan vi skulle börja åka moppe hem. Det är ju en bit att köra och det var inte så varmt att köra dit så vi bestämmde oss för att inte frysa¨på hemvägen så vi tog på oss ordentligt med kläder. De som vi mötte måste ju ha tyckt att vi var helknäppa haha =) Jag hade på mig Tunika, tights, trekvartsbyxor, shorts, kofta, tröja, vantar, en plastpåse på foten och en handuk lindad runt mig. Men jag kan berätta att det var värt det! Tog lite bilder tokiga som vi är haha!

           


och detta hade jag på mig ikv, blommig tunika från gina och ett par svarta tights.











Falkträsket

hej där, även idag var jag och nina på stranden. Det var rå härligt lite kallt i vattnet men härligt. När jag kom hem åkte vi och åt en räkmacka på båtcafét. Jätte härligt! sedan fick jag jordgubbar hos mormor. En perfekt sommardag hlet enkelt. Men nu väntar jag på nina vi ska väll hitta på nått ikv. Vet inte riktigt vad det blir men ja nått roligt iaf. Kanske ska se filmen notebok som alla pratar och och säger är så bra. Så vi får väll se vad vi tycker om den då. Jag är lite skeptisk för att den är ett drama och jag är inte speciellt förtjust i draman men. Aja skyndar mig att lägga upp lite bilder från igårkväll då jag var med claes matte linda och nina och från i falkträsket. Ha en fortsatt najs dag allihopa! :)

 de som gömde sig för kameran hah!

'






Boviken

Hejs, även idag är det toppenväder och 26 grader i skuggan! så jag och nina besätmde oss för att fara till boviken och bara ha det härligt på stranden. Havet är väll lite småkallt men struntsamma. Om ni har lust att följa så är det bara att slå en pling.

Ha en bra dag!

Mamma Mia!

Ikväll var jag och såg på bio med min mormor och mamma. Vi såg filmen mamma mia och den var verkligen se värd!
Hade egentligen tänkt se den när den kom ut på film men sen frågade mamma om jag ville följa med och det var helt klart värt det. Jag satt och skrattade och skrattade! Det var inte bara en musikal film den hade humor också.





God morgon!

God mogon allesammans!
solen lyser även idag man jag har absolut ingen aning om hur varmt det är ute, men skulle tippa på 21 till 24  grader. Men idag tror jag faktiskt att jag ska kasta mig ut i solen och försöka få lite färg. Jag tänkte även åka och köpa lite jordgubbar att smaska på för vad är bättre än det när det är fint väder? Försöker ju som sagt även göra om bloggen lite men det har inte gått så bra, men idag ska jag försöka fixa till den och försöka få dit en header. Om jag inte hinner det idag får jag väll ta och göra det en annan dag då men om bloggen som sagt ser konstig ut nu så vet ni varför. Ha en bra dag!!

 


jag var bara tvungen :]

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra slumpmässigt i din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan.
4. Gör likadant på varje fråga.

Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
jo det ska jag göra, jag och han är typ tsm :) <3

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
datorn :D kom just hem sj? :)

Vilket sms blev du mest berörd av?
haha så söt <3

Vad säger din pappa/mamma innan du går och lägger dig?
yes :D
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
hej:) vad händer?
Vilka ord ska du säga till Gud när du kommer till himlen?
tja dude händer idag?

Vad vill du höra mest av allt?
mina gratis sms är slut :(

Blogg...

shit, var och fixade med headern och gissa vad jag tog bort den helt och tog bort något mer så nu försvann en massa saker... :( håller på att fixa om bloggen lite så det kan föresten se lite konstigt ut ett tag tills allt blivit fixat och så. Då vet ni varför den ser ut som den gör. saga hjälpte mig att fixa lite förr, tack! men nu försvann ju det, får väll be dig lite snällt att hjälpa mig nu igen hah :]

solen lyser!

Äntligen säger jag bara! Idag lyser solen yes,yes, yes!!!! :D
Nu ska jag iaf göra mig klar och sedan ska jag vara med saga och linda. vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nått roligt blire nog. Kanske bad vad vet jag? Letade en bild på linda och saga men kunde inte hitta någon hih (A) men så gick jag till klaras blogg och fann denna söta bild. =)



tråktråktråk....

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x ] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x ] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x ] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x ] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x ] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[/ ] Du längtar till skolan.
[x ] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x ] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[x ] Du vet vad som händer i världen.
[x ] Du bryr dig om folk.
[x ] Du är nöjd med ditt liv.
[x ] Du kan mer än ett språk.
[x ] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga "fiender".
[x ] Du är en ganska snäll person.

Total:-----------
Total :24,5

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

är lite trött nu så jag ska nog börja göra mig klar och gå coh lägga mig nu puss, sov gott!


Gothia, lite fler bilder :D

Här kommer lite fler bilder från Gothia! :)

 Gissa vem??
 Annedalskolan där vi bodde.
 Favoriten på lisseberg!
 Saknar,saknar,saknar!!!
 GOTHIA!!!! <3<33
 För söta alltså!!
 Bussresan
 Sweet! 
 Vinnare av gothia cup 08 för p16! =D
<3
 Sööta där!!
Malin!
         Lite olika bilder, endel bilder har jag fått och vissa har jag tagit själv, men här är iaf bilder från världens bästa vecka!! :D
 den bjuder jag på!!

Gothia 2008



  
       
cruzeiro =)
    Lägger nog in fler bilder senare! :)
    Gabriel :) <3

Ett minne för livet som aldrig försvinner!

Vi åkte ju som sagt till gothia förra veckan på lördagsefermiddagen. Vi åkte buss och delade buss med ett killag från luleå och ett lag från samma klubb som vi alltså morön. Bussresan känndes som en evighet och alla killarna i lule laget snackade på men de var faktiskt ganska härliga killar iaf.  Framme i Gbg åkte vi till skolan packade upp och gjorde i ordning madrasserna. Vi skulle bo på en skola med ett lag från brasilien så efter det väntade vi på det brasilianska laget. Vi gick och la oss ganska tidigt och skönt var det, sova max en halvtimma på bussresan ner till Gbg! I göteborg spelade vi fotboll, gick på stan, lisseberg och tänkte även gå på discot men jag orkade inte man fick typ stå och köa i minst 3 h för att ens komma in och de tyckte jag inte var värt det. Istället var vi på kvällarna för det mesta med de urgulliga brasilianska killarna som är ett år äldre än oss. De brasilianska killarna var inte dåliga på att spela fotboll. De vann finalen med 6-0 mot ett svenskt lag. Min favorit hette Gabriel och hade nummer 7. Han var världens gulligaste!!!!! Tusan vad jag saknar alla! På stan hittade jag lite olika bla. ett linne tre t-shirts och två koftor. aja nu är jag iaf hemma ska snart lägga in lite bilder från Gbg resan!! :D



Den här låten tkr jag känns helt rätt just nu! Saknar honom jätte mkt!

Gothia here we come!

Ja nu sticker vi till gothia! kommer hem nån gång nästa vecka så det blir nog ingen bloggning förän då. Kanske tar lite bilder som jag lägger upp på bloggen sen ;) aja ha det bäst!!

Kramar frida

Ikväll

tjenahoj, Idag har jag nästan bara packat packat & packat! Ska ju som sagt åka till Gothia imorgon med Laget! Det ska bli råskoj verkligen! :D Ikväll åkte jag Linda och Nina till kåge och var med Claes, Matte och Nisse. Vi gjorde väll lite allt möjligt kan man säga. Från spel till att grilla =) aja nu ska jag gå och lägga mig så att jag kan stiga upp imorgon och hinna fixa och packa det sista innan resan! Ha det bäst!

Kramar Frida

Summer!

Här kommer lite förslag på lite härliga låtar, alla är inte de nyaste men what ever =)

Hoffmaestro & Charra - Young Dad
Eamon- All over love
Jason Mras- I´m yours
Enrique Iglesias- can you hear me
Ferras- Hollywood´s not America
Eamon- How could you bring him home
Nelly- Dilemma
Simple plan- Meet you there
First lady- Missing you


Hade tänkt skriva upp några fler låtar men glömde helt och hållet bort vilka...men jag har nästan ledsnat på de här låtarna har ni några förslag på bra låtar?? =)

Kramar Frida


Tack Linda!

Min kära vän Linda hjälpte mig att fixa lite med bloggen! Stort tack till dig! :D
Nån som kan hjälpa mig att fixa en snygg header??

Ha en bra dag allihopa! 

              
                En bild på Linda!

KRAM FRIDA


Ska det aldrig bli sol?!?!

Hey, Idag är vädret sämst. Det är regnigt kallt och ja, inget perfekt väder precis. Skulle önska att man kunde få resa långt långt bort och bara villa upp sig och njuta av den underbara värmen! Men jag får ladda inför Göteborg och Gothia istället. Vi åker med bussen på lördag på eftermiddagen och sedan skulle vi vara framme på morgonen på söndag.  I gothia hamnade vi i en grupp med ett lag från USA. Jätteroligt! Längataaar jäätte mkt! Lite skoj vi kommer att ha tjejer!!!! :D Näe nu måste jag gå och börja packa, vi ska ju vara där en vecka så måste bestämma mig för vilka kläder jag ska ha med mig och så måste jag hinna in på stan och köpa ett regnställ, även fast vi hoppas på fint väder så kan det ju hända att det blir dåligt väder... Ha det bäst puss

                                        



Glass i stora lass eller så inte!

Idag skulle jag och Fanny åka och spela minigolf men så belv det inte, Istället cyklade vi till vårat kära Maxi och köpte en glass. En såndär dyr ben & Jerrys glass. Hade tagit lite kort på fanny men de hade hon tydligen tagit bort från mobilen attans. Aja ska se om hon inte har kvar nått kort som jag kan lägga in iaf. Vilken är din favortismak?? =)
 Vi åt iaf den här! Jätte goda men dyra. 25 spänn för en lite glass.....

*

När du föddes var du svart

när du växte upp var du svart

när du blir generad är du svart

när du mår illa är du svart

när du fryser är du svart

när du dör är du svart

När jag föddes var jag rosa

när jag växte upp var jag vit

när jag blir generad blir jag röd

när jag mår illa är jag grön

när ja fryser är jag blå

när jag dör är jag grå

och ändå kallar jag dig färgad.


tråååk..

VEM:

Vem är i rummet med dej? - ingen
Vem fick du senast sms av? - Claes Lind
Vem tänker du på nu? - ingen speciell
Vem pratade du senast i telefon med? - Mamma
Vems hus var du senast i? - Mammas och pappas?
Vem önskar du var med dej nu? - jättemånga
Vem är din favoritsläkting? - ingenaing
Vem i din skola går dej mest på nerverna? -----

VAR

Var går du i skolan? - norrhammar
Var är din telefon? - i min ficka
Var är din mamma? - ivardagsrummet
Var sover du? - i min säng
Var handlar du mest? - På lite olika ställen inte nått spec.
Var fick du tag i tröjan du har på dej? - Hm tror jag iaf (A)
Vart åkte du senast bil? - stan

VAD

Vad åt du senast? -glasssss
Vad drack du senast? - vatten
Vad är det för färg på dina byxor? - blåa hederliga jeans
Vad är den närmaste saken som är blå? - en vas
Vad gillar du mest med skolan? - kompisarna och typ lite olika
Vad har du på fötterna? - vita &bruna sockar
Vad är din favoritfärg? - har ingen spec. gillar lite olika
Vilken film såg du senast? - Step up
Vad hör du just nu? - Mandy Moore- only hope

Hello! :D

Idag tänkte jag vara så duktig och hinna med massvis med saker men istället satte jag mig vid datorn och vid msn. Där fastnade jag typ resten av dagen hah. Näe inte riktigt men iaf halva (A) Sedan for jag ut och sprang. Lite trögt att få sig ut att springa men när man väl är ute så inser man att det faktiskt är rätt så jätte härligt ju =D På kvällen var jag med Elina och Nina skoj säger jag bara =)


Today

hallå där, idag har jag varit med nina på stan och sedan cyklade vi till kyrkholmen och kände på vattnet med tårna och gissa om det var kallt i älven?!?! Ingen av oss badade så vi åkte till manhemskajen och då försvann solen och självklart var det ju fortfarande kallt så ingen av oss badade där heller. Idag blev det alltså inget dopp. aja nu ska jag skynda mig ska snart möta elina och spela fotboll, Ha de bäst ! :D puss

Big Smile

Söta tjejer! :D

Big smile på er Saga, Aya, Linda, Nina och Fanny! Saknar er tjejer! :D

  

Ha en bra sommar allihopa! :D

SUMMERDAY!!

hejhej, Idag har jag bara tagot det lugnt varit i solen och tränat. Finns inte så mkt mer att säga, Det var ungefär 26 grader i skuggan och inga moln på himlen, Härligt säger jag bara! Hoppas att det blir lika fint imorgon då jag hade tänkt fara till kyrkholmen med nina och bada och kanske fanny hänger med om hon orkar upp. Nä nu ska jag nog gå och sova är jätte trött, gäsp. Ha det bäst puss=)

Den bjuder jag på!

 äntligen är det varmt och soligt! :D Iaf lite varmt ungfär 23 grader i skuggan var det idag =) Härligt med lite varmare temperaturer!

Sommar!! :D

30 saker jag ska göra i sommar :

1.Sola [x]
2.Bada i falkan [x]
3.Lukta på blommor [x]
4.Softa på stadsfesten [x]
5. Vara upp längre än två nätter i rad [ ]
6.Kvällsdopp [ ]
7.Umgås med mina undebara vänner [x]
8.Sjunga [ ]
9.Nakenbad typ ^^ [ ]
10.Sova [x]
11.Tälta på nått roligt ställe [ ]
12.Fiska [x]
13.Äta glass och slush [x]
14. Köra klockan [x]
15.Lyssna på dancing in the moonlight [x]
16.Vara lycklig [x]
17.Åka utomlands [x]
18.Ligga i gräset och bara vara [ ]
19.Spring runt som en galning [ ]
20.Få mig i form [ ]
21.Äta på frasses [x]
22.Smita ut på natten till nått galet ställe [ ]
23.Lära känna nya människor [x]
24.Åka till kroatien/finland [ ]
25.Åka till stockholm [x]
26.Köpa massa nya saker [ ]
27.Leva livet [ ]
28.Köra plastbåt i älven [ ]
29.Skratta [x]
30.Göra den här sommaren till den bästa nånsin,[x]

17 av dessa saker ska jag hinna med denna sommar och säkert mer! :D

RSS 2.0